meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field

Uusi hallitus valittu – Lanupe satsaa myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Jaa artikkeli

LANUPE PUU

Uusi hallitus valittu – Lanupe satsaa myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen

Lanupe Oy:n yhtiökokouksessa joulukuussa päätettiin yritykselle uusi hallituksen kokoonpano. Hallituksessa jatkavat Jaana Silander ja Sari Bollström. Hallitukseen uusina jäseninä tulevat Merja Koponen ja Miia Heino. Lisäksi Antti Leijala liittyy hallitukseen hallituksen neuvonantajan roolissa.

Uuden hallituksen myötä Lanupe satsaa myynti- ja markkinointiosaamisen kehittämiseen sekä yrityksille suunnatun palveluvalikoiman kehittämiseen. Miia Heino ja Antti Leijala tuovat Lanupen hallitustyöskentelyyn vuosien kokemusta strategisesta myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä. Lanupe SolidPron toimitusjohtajana toimiva Merja Koponen tuo puolestaan näkemystä ammattilaisille ja yrityksille tarkoitetun palveluvalikoiman kehittämisestä.

“Teemme jatkossakin Lanupen arvojen mukaisesti luotettavasti, välittäen ja inhimillisesti töitä auttaaksemme asiakkaitamme. Terapiat ja muut mielenhyvinvoinnin palvelut jatkuvat kuten ennenkin ja kehitämme vahvasti myös henkilökohtaista osaamista. Tulevien vuosien aikana tavoittelemme kasvua ja haluamme erityisesti varmistaa, että meiltä apua tarvitsevat löytävät Lanupen palvelut. Uuden hallituksen myötä panostammekin erityisesti Lanupen myynti- ja markkinointiosaamisen kehittämiseen. Haluamme, että Lanupe on valtakunnallisesti tunnettu asiantuntija ja toimija.” Kertoo Lanupen toimitusjohtaja Jaana Silander.

Merja Koponen

Merja on Lanupen tytäryhtiön Lanupe SolidPron toimitusjohtaja, psykoterapeutti, perheterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), nepsy-valmentaja ja kouluttaja. Lanupe SolidPro on sosiaali-, terveys- ja opetusalan kehittämisen asiantuntija.

Antti Leijala

Antti on UltraLeanSales(R)-mallin kehittäjä, kouluttaja, konsultti, kirjailija ja tutkija. Antti on erityisesti B2B yritysten myyntiprosessin kehittäjä, ja hän on auttanut oman UltraLeanBusiness Oy Ltd -yrityksensä kautta jo yli 300 suomalaista yritystä parantamaan liiketoiminnan ja myynnin tehokkuutta.

Miia Heino

Miia on pitkän linjan markkinoinnin osaaja ja myyntilähtöisen strategisen markkinoinnin johtaja. Miia on toiminut monipuolisesti erilaisissa markkinoinnin ja myynnin johtamisen sekä yritysten liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä. Miialla myös on laajaa kokemusta asiantuntijatiiminen ja asiantuntijatyön johtamisesta.

Saatat pitää myös näistä

Liity postituslistallemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme.

Voit milloin tahansa poistua postituslistaltamme lähettämällä viestin ”Poistu” osoitteeseen info@lanupe.fi.