Töihin meille

  • Mikä LANUPE on
  • Keitä haemme?

Ammattilaiset yhdessä

LANUPE on nopeasti kasvava psykoterapia- ja hyvinvointialan yritys. Pääpaikkamme on Vihdin Nummelassa, Länsi-Uudellamaalla.

Toimintamme pääpaino on lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden sekä työväestön erilaisiin tuki- ja hyvinvointitarpeisiin vastaava monipuolinen palvelutarjonta kuten psykoterapia eri muodoissaan, terapeuttiset ryhmätoiminnat, psykologin ja lääkärin (psykiatria) palvelut, nuorisopsykiatriset arviot ja hoito, erilaiset tutkimuspaketit, valmennukset (neuropsykiatrinen valmennus), koulutukset lasten, nuorten ja perheiden tematiikkaan liittyvistä aiheista sekä työnohjaus mm. yritysten ja kuntien henkilöstölle.

Yrityksille tarjoamme mm. johdon ja esimiesten työnohjausta sekä henkilökunnan työkykyä tukevaa lyhytpsykoterapiaa, valmennusta ja esim. työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia tai kokonaisia työhyvinvointipäiviä. 

Lanupen palvelut ovat tarjolla sekä yksityisille että lähetteellä tuleville asiakkaille.

Keitä haemme?

Voimakkaan kasvumme tueksi haemme psykoterapeutteja ja muita terveyden ja hyvivointialan ammattilaisia joukkoomme. Tarjoamme sinulle osaavan ja osallistavan yhteisön, hyvät puitteet toimia sekä luotettavan brändin työsi tueksi. Huomisen työpaikkasi voi olla meillä. Ota yhteyttä.

Avoimet työpaikat

Katso tästä uusin ilmoituksemme avoimista työpaikoista

Haemme avautuvaan Helsingin toimipisteeseemme psykoterapeuttia (klikkaa)

Etsimme yksilöpsykoterapeuttia lasten, nuorten ja aikuisten terapiatyöhön. Voit olla vasta valmistunut tai jo kokenut ammattilainen.