meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field

Pariterapia

Terapiaan hakeutumisen syinä voivat olla erilaiset elämänkriisit perheessä, parisuhteessa tai muissa ihmissuhteissa taikka haasteet työelämässä/työuupumus. Usein kriisien taustalla voi olla pitkään koettuja menetyksiä tai pettymyksiä. Psykoterapiassa tavoitteena on oireiden lieventäminen, uudenlaisten merkitysten löytäminen ja sen myötä elämänlaadun parantaminen.

Terapiassa ajatellaan että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Pariterapiaan voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, kun tuntuu, ettei ratkaisuja löydy omin voimin. Pariterapiaan hakeudutaan monenlaisista lähtökohdista, mm. 

  • parisuhteen vuorovaikutusongelmat
  • erotilanne 
  • lapsettomuus
  • seksuaalisuuteen liittyvät ongelmat

Älä anna ongelmien kasautua, terapiaan kannattaa hakeutua mielummin ajoissa kuin liian myöhään.

Pariterapia 1

Mitä pariterapiassa tapahtuu?

Pariterapiassa pyritään löytämään perheessä olevat myönteiset voimavarat ja mahdollisuudet. 

Haluamme luoda tapaamisesta myönteisen ja asiakasta vahvistavan kokemuksen. Jokainen tapaaminen on tärkeä kohtaaminen ja pysähtyminen asiakkaan asioiden äärelle. Ei ole asioita, joista terapiassa ei voisi puhua.

Pariterapiatapaamisilla tavoitteena on yhteisen keskustelun kautta löytää keinoja solmujen aukaisemiseen.

parisuhde, apua parisuhdeongelmiin, pariterapia, parisuhdeterapia, Nummela, Vihti, Espoo, Lohja, pariterapiaan ilman lähetettä, eromietteet, vuorovaikutusongelmat, vaikeuksia parisuhteessa, seksuaaliset halut eivät kohtaa, toinen pettää, uskottomuus, väkivaltaa parisuhteessa, lähisuhdeväkivalta, eroajatukset, apua eroon, apua parisuhteeseen, parisuhde toimivammaksi, kun toinen ei puhu, narsistinen puoliso, tunnekeskeinen pariterapia, apua suhteen toimivuuteen

Pariterapia 2

Pariterapia kotisohvalla

Kun puoliso sairastuu vakavasti, niin parisuhde muuttaa muotoaan.

Miten huomioida muuttunut tilanne, jotta parisuhde säilyy mahdollisimman hyvänä siitä huolimatta?

Miten olla me, kun toinen muuttuu enemmän apua tarvitsevaksi?

Miten yhdistää omaishoitajan tai -hoidettavan ja puolison roolit ja säilyttää se hyvä, joka yhdistää?

Tilanne herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia. Asioista ja tunteista on tärkeä puhua – kuulla ja tulla kuulluksi. 🧡

Tarjoamme keskusteluapua pariterapian muodossa kotiinne. Terapeutti tulee luoksenne – Teidän ei tarvitse lähteä vastaanotolle. Voit myös tilata keskusteluavun esim. vanhemmillesi, lahjaksi.

Parhaimmillaan löytyy tapoja, jolla parisuhde syvenee ja yhteinen elämä löytää uomansa, jossa haasteet eivät määritä elämää yhtään sen enempää kuin on tarpeen. Itsestä ja parisuhteesta on tärkeä huolehtia ja siihen panostaminen varmasti kannattaa.

Parisuhdeterapia kotisohvalla - tarjous

30.8.2023 mennessä tehdyistä varauksista saa 10% alennuksen perusvastaanottohinnasta.

Hinta 165 € / 90 min (sisältää km-korvauksen ja kotikäyntilisän 35 €) Kolme 90 minuutin tapaamista yhteensä 435 € (voi maksaa yksi kerrallaan).

Pariterapia kotikäynteinä Kirkkonummi – Vihti – Lohja alueella.

Mahdollisesta uudesta kolmen tapaamisen paketista annamme saman alennuksen.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä: jaana.kinnunen@lanupe.fi (perhepsykoterapeutti, terveydenhoitaja, muistihoitaja) www.lanupe.fi