meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field

Miksi olemme?

LANUPE Oy on syntynyt monien erilaisten kohtaamisten ja kokemusten innoittamana. Meitä perustajajäseniä on kolme terveydenhuollon ammattihenkilöä, jotka haluamme olla yhdessä LANUPE-tiimimme kanssa tukemassa ja auttamassa erilaisissa elämäntilanteissa perheitä, pareja ja yksilöitä. Lisäksi meillä on palvelupaketteja yrityksille ja kunnille työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja työssä jaksamisen tueksi.

Kaikki LANUPE:n perustajat ovat psykoterapeutteja. Emme keksi pyörää uudelleen, mutta toivomme, että saat meiltä kokemuksen siitä, että tulet kokonaisvaltaisesti kohdatuksi. Haluamme tarjota laadukasta ja oikea-aikaista palvelua. Asiakkaaksi pääsee nopeasti matalalla kynnyksellä ja palveluihin voi hakeutua myös ilman lääkärin lähetettä.

Moniammatilliseen kokeneeseen tiimimme kuuluu itsenäisinä ammatinharjoittajina yksilö- perhe- ja paripsykoterapeutit, psykologit, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, varhaiskasvatuksen ammattihenkilöt, kuvataideterapeutit, seksuaaliterapeutit, lyhytterapeutit sekä työnohjaajat. Kauttamme on saatavissa yhteistyösopimuksella myös psykiatrian erikoislääkärin palvelut ja tarpeen mukaan toimintaterapiapalvelut.

Lanupe Oy perustajat

Haluamme vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti. Yrityksellemme on tärkeää edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä osallistua syrjäytymisen ehkäisyyn. Kaikilla LANUPE:n työntekijöillä on pitkä työkokemus joko psykiatrian alalta tai muusta ihmissuhdetyöstä.  

Meiltä löytyy vankkaa kokemusta työelämän ihmissuhde- ja tiimityötaitojen valmennukseen ja työnohjaukseen niin esihenkilöille, johdolle kuin erilaisille työryhmille ja työyhteisöille. Tuoreena palveluna tarjoamme myös arvoterapiakeskusteluja työpaikoilla mm. erilaisten arvoristiriitojen työstämiseen.  

Meille tärkeitä arvoja ovat

  • Luotettavuus
  • Välittäminen
  • Inhimillisyys

ESITTELYT

Klikkaa kuvaa lukeaksesi lisää

Ota yhteyttä

Paras tapa ottaa yhteyttä meihin on jättää yhteydenottopyyntö tai soittaa meille. Päivisin olemme usein varattuna, joten jos emme pääse vastaamaan puhelimeen, jätä meille yhteydenottopyyntö täältä.