meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Tiina Prest
Sairaanhoitaja (psykiatria), sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttiopiskelija
Minulla on vankka kokemus masennus sekä ahdistuneisuushäiriöiden hoidosta, myös traumatyöskentelyyn olen saanut lisäkoulutusta. Parhaillaan opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Haluan auttaa sinua kartoittamaan toiveitasi ja tavoitteitasi sekä löytämään vahvuuksia ja voimavaroja oman näköiseen hyvään elämään. Työskentely tapahtuu hevosavusteisesti talliympäristössä.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Tiina Prest

Vastaanotto: Espoo

Mottagning också på svenska. Meetings also in English.

Minulla on takana yli kymmenen vuoden kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä viime vuodet opiskelijaterveydenhuollosta. Olen työskennellyt lasten, perheiden, nuorten sekä nuorten aikuisten kanssa. Minulla on vankka kokemus masennus sekä ahdistuneisuushäiriöiden hoidosta, myös traumatyöskentelyyn olen saanut lisäkoulutusta. Parhaillaan opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Haluan auttaa sinua kartoittamaan toiveitasi ja tavoitteitasi sekä löytämään vahvuuksia ja voimavaroja oman näköiseen hyvään elämään. Työskentely tapahtuu hevosavusteisesti talliympäristössä.

Hevosavusteinen lyhytterapia

Minulla on useamman vuoden kokemus sosiaalipedagogisen hevostoiminnan järjestämisestä ja toteuttamisesta nuorisopsykiatriassa psyykkisen kuntoutuksen tukena. Olen huomannut talliympäristön sekä hevosen läsnäolon tukevan nuorten hyvinvointia monin tavoin. Talliympäristö tarjoaa puitteet jotka mahdollistavat tasavertaisen sekä luonnollisen kohtaamisen asiakkaan ja terapeutin välillä. Oman kokemukseni mukaan yhteistyö lähtee talliympäristössä ja hevosten kanssa yhdessä puuhatessa luontevammin käyntiin ja saattaa olla tehokkaampaa kuin tavanomaiset tapaamiset vastaanotolla. 

Hevonen tuo terapiatyöskentelyyn turvallisen mahdollisuuden harjoitella tunteiden tunnistamista ja tunnesäätelyä, läsnäoloa ja rentoutumista, sillä hevonen peilaa hyvin herkästi ihmisen tunteita ja kohtelee jokaista tasavertaisesti. Tallilla toimiminen tarjoaa monipuolisesti onnistumisen kokemuksia ja yhteistyö ison eläimen kanssa on omiaan vahvistamaan itsetuntoa. Hevosavusteisen toiminnan ei tarvitse perustua ratsastamiseen eikä hevospelko ole este. Tavoitteet toiminnalle sovitaan aina asiakaslähtöisesti. Talliyhteisössä toimiminen opettaa ja vahvistaa taitoja; toisten kunnioittamista, omien rajojen kunnioittamista sekä muiden talliyhteisössä toimivien huomioimista. Samoja taitoja siis jotka ovat tärkeitä kaikissa ihmissuhteissa. Hevosen päivittäisistä tarpeista huolehtiminen auttaa huomioimaan myös omia tarpeita ja opettaa itsestä huolehtimista.

Hevosavusteinen terapia tarjoaa kiireettömän hetken hevosen ja luonnon ääressä kauniissa ympäristössä. Yhteistyötallinamme toimii Kanalan Kartano missä käytössämme on viihtyisät ja turvalliset puitteet sekä ystävälliset hevoset.

Koulutukseni

Sairaanhoitaja AMK 2008 (psykiatria)

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja 2010

Kognitiivinen työote- sekä traumaperäinen kognitiivinen käyttäytymisterapia- menetelmäkoulutukset

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttiopiskelija

 

Palvelut joita tarjoan
Hevosavusteinen lyhytterapia
Palvelen seuraavilla kielillä
ruotsi
Toimipisteet: Espoo

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

tiina.prest@lanupe.fi