meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Teija Larsson
VTM, NLP -practitioner, ratkaisukeskeinen valmentaja, ekspressiivinen taideterapeutti
Ekspressiivisen taideterapian menetelmien avulla olen saanut tuoda asiakkaille iloa, oivalluksia ja omien voimavarojen löytymistä.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Teija Larsson

Vastaanotto: Nummela, Lohja ja etävastaanotto

Mottagning också på svenska. Meetings also in English.

Koulutustaustani on sosiaalipuolen ylempi tutkinto (VTM) sekä opettajan ja opinto-ohjaajan pedagoginen pätevyys. Olen myös NLP -practitioner, ratkaisukeskeinen valmentaja sekä ekspressiivinen taideterapeutti.

Minulla on monivuotinen kokemus sosiaalialan eri työtehtävistä – kuntouttavasta asiakastyöstä aina kehittämistyöhön. Tällä hetkellä työskentelen monikulttuurisella hyvinvointialalla opettajana, opetan mm. palveluohjausta sekä luovia asiakastyön menetelmiä.

Olen myös toiminut työnohjaajana sekä kouluttanut ryhmiä työelämän moninaisuudesta. Teen myös terapiatyötä – ihan vain kahden kesken tai ryhmässä, asiakkaan tarpeen mukaan.

Ekspressiivinen taideterapia

Ekspressiivisen taideterapian menetelmien avulla olen saanut tuoda asiakkaille iloa, oivalluksia ja omien voimavarojen löytymistä.

Terapiatapaamisia on useimmiten 1-10, jolloin se on lyhytterapiaa. Taideterapian tarve arvioidaan aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Mitä on Ekspressiivinen taideterapia? Ekspressiivinen taideterapia perustuu ajatukseen, että ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija. Kokeneiden terapeuttien kokemukset sekä tutkimustieto kertovat taiteen parantavasta voimasta.

Mitä menetelmiä ekspressiivisessä taideterapiassa käytetään? Menetelminä käytetään mm. kuvaa, musiikkia, liikettä, kirjoittamista, draamaa ja keskustelua. Taiteen avulla pääsemme kosketuksiin omien tunteidemme ja aistiemme kanssa -juuri tässä hetkessä. Taiteen antamat välineet sopivat kaikille. Mitään ei tarvitse osata! Kaikki työt ovat yhtä arvokkaita.

Terapiatyötä voi tehdä hyvin myös virtuaalisesti. Etätyöskentelyyn olen käyttänyt mm. Teamsiä, Skypeä ja Messengeriä.

Palvelut joita tarjoan
Työnohjaus, Kuvataideterapia, Työelämävalmennus, Etäterapia, Yksilöterapia, NLP-Trainer, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Oma väylä
Koulutukset joita tarjoan

Työhyvinvointiluennot
Palvelen seuraavilla kielillä
ruotsi
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Skype
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

teija.larsson@lanupe.fi