meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Pirita Glumerus
Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (YAMK), IPT-N lyhytterapeutti, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Aggression Replacement Training -ohjaaja
Terapiatyössäni kohtaan ihmisen, kuuntelen ja olen aidosti läsnä. Terapia on ehdottoman luottamuksellista. Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä! Pohditaan yhdessä millainen apu, tuki tai työskentely sinulle, perheellesi tai läheisellesi olisi ajankohtainen.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Pirita Glumerus

Vastaanotto: Nummela, Lohja

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja AMK ja terveydenhoitaja YAMK. Vuodesta 2014 olen työskennellyt nuorisopsykiatriassa tehostetun avohoidon yksikössä nuorten ja perheiden parissa. Ennen nuorisopsykiatrian maailmaa olen työskennellyt yhdeksän vuotta päihdenuorten parissa sijaishuollossa.

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian kautta etsimme uusia näkökulmia ja vaihtoehtoisia tapoja katsoa maailmaa. Löydämme ja vahvistamme voimavaroja elämän muutoksien, vaikeiden elämäntilanteiden ja kriisien äärellä. Emme juutu menneisyyteen, mutta otamme siitä tiedon, jota tarvitsemme ymmärtääksemme tätä hetkeä ja rakentaaksemme voimavaranäkökulmasta tulevaisuutta ja hyvinvointia. Juuri siihen suuntaan mihin itse toivot sen ohjautuvan ja suuntaavan.

Lisäkoulutukseni myötä 2018 olen pätevöitynyt IPT-N-terapeutti (interpersoonallinen terapia nuorille). IPT on käypähoitosuositusten mukaista interpersoonallista terapiaa masennuksen hoitoon. IPT-N on suunnattu 12-19-vuotiaille nuorille. IPT:ssä keskitymme ihmissuhteisiin ja elämäntapahtumiin. Tavoitteena on oppia ymmärtämään elämäntilanteiden, ihmissuhteiden ja masennusoireiden välisiä yhteyksiä. Sekä tietysti löytämään ratkaisuja ihmissuhteisiin liittyviin ongelmiin, lisäämään ihmissuhdetaitoja ja oppia selviytymään stressitilanteista. Vanhemmat ovat sovitusti mukana prosessin eri vaiheissa.

 

 

Palvelut joita tarjoan
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, IPT-N-terapia
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

pirita.glumerus@lanupe.fi