meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Piia Männistö
Sosionomi (AMK), Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (opiskelija)
Mikään asia ei ole mielestäni liian suuri tai pieni kohtaamiselle. Otan mielelläni, matalalla kynnyksellä, vastaan ihmisiä, jotka haluavat pysähtyä ja saada tilaa ajatuksilleen tai tukea elämänsä haasteiden kohtaamiseen; iästä, sukupuolesta tai elämäntilanteesta riippumatta. ”Kahvikupit käteen ja kohdataan.”

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Piia Männistö

Vastaanotto: Helsinki Lauttasaari, etävastaanotto (aikoja myös viikonloppuisin)

Meetings also in English.

Olen työskennellyt 15 vuotta lastensuojeluyksikössä, joista viimeiset 10 vuotta yksikönjohtajana. Olen suorittanut työn ohessa erilaajuisia kursseja liittyen johtajuuteen, esihenkilötaitoihin, kriisi- ja traumatyöskentelyyn sekä nuorten seksuaalisuuteen liittyen. Vuoden 2021 aikana olen suorittanut myös psykologian perus- ja aineopinnot Jyväskylän yliopistoon. Opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa Helsingin psykoterapiainstituutissa.

Vahvan kokemuksen olen saanut lastensuojelukentältä kohdatessani erilaisia perheitä; vanhempia, nuoria ja lapsia, joilla on ollut elämässä monitahoisia haasteita. Tuettuna he ovat onnistuneet löytämään heille itselleen hyvät ratkaisut elämänsä solmukohtiin. Elämän erilaiset kasvuun ja muutokseen liittyvät kriisit perheissä sekä yksilöillä kuuluvat osaamiseni ytimeen. Ammatillisen työskentelyn pääpaino on ollut käytöshäiriöisten lasten -, nuorten itsetunnon ja minuuden kohtaamisen ja kehittämisen haasteiden – sekä yksinhuoltajaperheiden arjenhaasteiden parissa. Siksi nuorten kasvuun ja kehitykseen sekä seksuaalisuuteen liittyvät -ja nuorten aikuistumiseen ja vanhemmuuteen liittyvät ratkaisukeskeiset terapeuttiset keskustelut ovat lähellä sydäntäni.

Olen oppinut, että mikään asia ei ole liian pieni eikä liian suuri kohtaamiselle ja haluan kulkea sinun rinnallasi, tukea antaen, etsiessäsi uusia avaimia eheämpään elämään. Jokaiseen elämän kriisiin ja kipukohtaan löytyy ratkaisu, kunhan vain vaihdamme näkökulmaa ja otamme pieniä askeleita eheämpää tulevaisuutta kohden.

Vahvuuteni on ihmisten kohtaaminen ja kuuleminen sekä kyky nähdä eteenpäin positiivisten keinojen kautta. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja positiivinen. Tulevana terapeuttina haluan auttaa sinua löytämään tasapainon elämääsi sekä tukea omanlaisen elämänpolkusi rakentumista omien vahvuuksien löytämisen ja vahvistamisen kautta.

Tule pohtimaan kanssani etänä tai livenä, kuinka juuri SINÄ voisit voida paremmin!

Palvelut joita tarjoan
Etäterapia, Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Helsinki – Lauttasaari

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Google meet, Microsoft teams, Zoom
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

piia.mannisto@lanupe.fi