meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Nina Rehn
Sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja, AVEKKI-kouluttaja
Haasteet ovat vetovoimani ja vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa vahvistaa minua. Kohtelen kaikkia ihmisiä avoimesti ja kunnioittavasti. Ymmärrän tunteita ja stressireaktioita ja opetan ihmisiä käsittelemään niitä. Kiinnostuksenkohteeni on haastava/aggressiivinen käyttäytyminen. Ohjaan yksilöllisesti vanhemmat ja perheet. Koulutan työryhmiä.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Nina Rehn

Vastaanotto: Karjaa, etävastaanotto

Mottagning även på svenska.

Etkö löytänyt sopivaa aikaa ajanvarausjärjestelmästä? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla ja katsotaan jos löytäisimme sinulle sopivan ajan!

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja heidän käytöksestään. Siksi olen myös työskennellyt aloilla, joilla olen saanut olla ihmisten kanssa tekemisissä. Kiinnostuksenkohteeni on autismikirjon vaikeudet ja haastava ja aggressiivinen käyttäytyminen. Emme ole käyttäytymismallejamme. Voimme muuttaa käyttäytymistä mutta meidän on ymmärrettävä erilaisten käyttäytymisten taustalla olevat syyt. Käyttäytymistä saattaa olla tarpeen muuttaa, mutta ihminen itse on hyvä sellainen kuin hän on. Me synnyimme täydellisinä ja meillä on arvokas ihmisarvo juuri sellaisena kuin olemme!

Ohjaan ihmisiä, vanhempia ja työryhmiä oppimaan tulemaan toimeen erilaisten ihmisten, aggressiivisen käyttäytymisen ja haastavien tilanteiden kanssa niin, että ne ovat turvallisia kaikille. Työtapani on ratkaisukeskeinen ja yksilöllinen. Näen ihmisten voimavarat ja käytän niitä resursseina työssäni. Kokonaisuus pitää olla toimiva. Tuen asiakkaan kykyjä ja taitoja, joita hän tarvitsee luodakseen toimivan arjen. Työtapani on ohjaava, luova ja asiakas on keskipisteessä.

Olen koulutukseltani sosionomi ja AVEKKI-kouluttaja. Minulla on laaja kokemus työskentelystä ihmisten kanssa, joilla on erilaisia kehitysvaikeuksia, autismikirjon vaikeuksia, mielenterveysongelmia tai riippuvuutta. Olen strukturoitu ja hallitsen vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä. Olen tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja johtamaan erilaisia työryhmiä. Olen työskennellyt hoitajana, ohjaajana, pedagogisena ohjaajana, tiiminvetäjänä ja yksikön johtajana.

Kohderyhmäni ovat ruotsin- ja suomenkieliset, kaiken ikäiset ihmiset. Lapset, nuoret ja heidän vanhemmat ja perhe. Aikuiset verkostoineen sekä ihmisten kanssa työskentelevät ammattilaiset. Toimin lähinnä Länsi-Uudellamaalla mutta teen myös konsultaatio- ja ohjauskäyntiä pääkaupunkiseudulla.

                                                                                                                                                              

AVEKKI on toimintatapamalli väkivaltatilanteiden ehkäisyyn ja hallintaan. Koulutukset miten kohdata aggressiivisesti käyttäytyvä ihminen ja haastavat tilanteet. Mallin ydinasiat ovat turvallisuus, ennaltaehkäisy, ennakointi, vuorovaikutus, tunteiden ja käyttäytymisen ymmärrystä. AVEKKI prosessi lähtee ennaltaehkäisystä, ennakoinnin kautta hallintaan. Hallinnan jälkeinen selvittely on tärkeä tilanteesta oppimiseen.

Minulla on myös lisäkoulutus ”AVEKKI lasten ja nuorten kanssa työskenteleville”. Tämä lisäkoulutus pätevöittää tarkemmin ymmärtämään ja kouluttamaan esimerkiksi lasten ja nuorten aggressioon ja sen hallintaan liittyviä ominaisuuksia, malleja ja perusteita. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu lapsille kehitetyt turvalliset hallintaotteet.

Tarjoan koulutuksia Etelä Suomessa työryhmille, opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneita.

Räätälöin koulutuksien sisällön ja pituuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Koulutukset sisältävät sekä teoria osuuden että käytännön harjoitteita. Ota yhteyttä lisätiedoista ja hinnoista.

Konsultaatio- ja ohjauskäyntejä sopimuksen mukaan Länsi-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Koulutuksia sopimuksen mukaan Etelä Suomessa.

Olet tervetullut varaamaan aikaa myös sähköpostin kautta!

Palvelut joita tarjoan
Neuropsykiatrinen valmennus, Ammatillinen tukihenkilötoiminta, Konsultaatio, Ohjausta vanhemmille ja henkilökunnalle
Koulutukset joita tarjoan

AVEKKI-koulutus, Miten kohdata haastavasti/aggressiivisesti käyttäytyvä ihminen ja hallita haastavat tilanteet
Palvelen seuraavilla kielillä
ruotsi
Toimipisteet: Karjaa

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

nina.rehn@lanupe.fi