meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Niina Westerholm
Varhaiskasvatuksen opettaja, perhevalmentaja
Työni tavoitteena on auttaa vanhempia luomaan kotiin onnellinen, lämminhenkinen ja hallittu perhe-elämä. Autan vanhempia lasten kasvattamiseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä yksilöllisten toiveiden mukaan.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Niina Westerholm

Vastaanotto: Helsinki – Lauttasaari, perheen kotona

Aikojen varaamiseksi ota yhteyttä sähköpostilla niina.westerholm@lanupe.fi

Lapsuuden kokemuksilla luodaan pohja koko loppuelämälle. Vanhempien kasvatuskäytäntöjen ja tasapainoisen perhe-elämän merkitys on tässä keskeinen. Lapset kehittyvät vauhdilla, ja pohja terveelle itsetunnolle muodostuu lapsuusiän aikana. Terveet itsetunnolliset kokemukset lapsuudessa mahdollistavat lapsille hyvän elämän.

Vanhemmat rakastavat lapsiaan ja toivovat perheelleen onnellista arkea ja elämää. Keinot hyvän tekemiseksi ovat kuitenkin kaikilta vanhemmilta välillä hukassa. Vanhempien kasvatustehtävä ei ole helppo, sillä lapset muuttuvat kasvaessaan, joten keinoja kasvattamiseen joutuu etsimään aina uudelleen. Työssä käyminen, kotityöt ja ihmissuhteet vaativat vanhemmilta paljon ja voivat viedä voimia tasaisen ja onnellisen perhe-elämän ylläpitämiseltä.

Tässä kohdassa tulen perheiden avuksi. Kaikki vanhemmat tarvitsevat aika ajoin omaan vanhemmuuteensa keskusteluapua, peilaamista sekä tukea ja neuvoja kasvatustyöhön ja perhe-elämän tasapainottamiseksi.

Olen toiminut 25 vuotta omistamieni päiväkotien varhaiskasvattajana ja johtajana Etelä-Helsingissä. Työssäni olen usein kohdannut vanhempia, jotka toivovat apua ja neuvoja arjen kotikasvatukseen. Päiväkodissa tähän toiveeseen on ajanpuutteen takia usein vaikea vastata. Haluni auttaa perheitä on kuitenkin vahva, ja päivätyöni ohessa olenkin tarjonnut perheille yksilöllisiä tapaamisia. Näissä tapaamisissa on käsitelty vanhempien toiveiden mukaisesti kotikasvatukseen liittyviä asioita: miten osoittaa lapselle rakkautta konkreettisin teoin, miten rajoittaa lasta ilman rähinää ja mitä iän mukaisia taitoja opettaa lapsilleen.

Työ vanhempien kanssa on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Nautin saadessani pysähtyä perheiden yksilöllisiin tilanteisiin ja etenkin onnistuessani tuomaan helpotusta arjen haasteisiin lapsen kanssa.

Olen itsekin kolmen lapsen äiti ja laajasti kiinnostunut lasten kasvattamiseen ja perheen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Auttaakseni perheitä parhaalla mahdollisella tavalla olen hakenut aktiivisesti lisää tietoa esimerkiksi Theraplay-, mentalisaatio- sekä Hoivaa ja leiki -vuorovaikutuskoulutuksista, samoin kuin perhekeskeisen kiintymyssuhdeteorian ja Toimivan lapsiperhearjen koulutuksesta.

Palvelut joita tarjoan
Perheohjaus
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Helsinki – Lauttasaari

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

niina.westerholm@lanupe.fi