meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Merja Koponen
Merja Koponen
Psykoterapeutti, perheterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), nepsy-valmentaja, kouluttaja
Autan perheitä pärjäämään lasten ja nuorten haasteiden kanssa. Autan myös lapsia ja nuoria käyttäytymisen haasteissa. Konsultoin, koulutan ja työnohjaan ammattilaisia, jotka työssään kohtaavat haastavasti käyttäytyviä lapsia ja nuoria. Minulla on asiantuntemusta myös addiktioiden hoidosta sekä ero- ja uusperheasioissa.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Merja Koponen

Vastaanotto: Karjaa, Nummela, Lohja, Helsinki, etävastaanotto

Mottagning också på svenska.

 

Olen työskennellyt kahdenkymmenen vuoden ajan ihmisten kanssa psykiatriassa, päihdetyössä, lastensuojelussa ja ennaltaehkäisevässä työssä kouluissa.  Minulle tärkeää on, että jokaisella on oikeus hyvään elämään. Neuropsykiatriset häiriöt, käyttäytymisen häiriöt, masentuneisuus ja ahdistuneisuus saattavat hankaloittaa elämänlaatua ja estää arjen sujumista ja unelmien saavuttamista.

Työtapani on inhimillinen, haluan panostaa toimivaan ja tukevaan asiakassuhteeseen. Olen terapeuttina aktiivinen ja suora. Tavoitteenani on auttaa asiakkaitani ymmärtämään itseään paremmin, löytämään omat vahvuutensa ja oppimaan elämään itsensä ja läheistensä kanssa.

Teen ryhmä- ja yksilötyönohjausta sekä konsultaatioita. Työnohjaus on prosessi, jossa tavoitteena voi olla oma tai tiimin ammatillinen kasvu, muutosten kanssa eläminen ja niihin sopeutuminen tai tiimin toiminnan tukeminen. Konsultaatiot voivat olla pelkästään henkilökunnan ohjausta tai niihin voi liittyä esimerkiksi lapsiryhmän/ luokan/ työntekijän havainnointia ja sen kautta tapahtuvaa ohjausta.

Palvelut joita tarjoan
Perheterapia, Pariterapia, Etäterapia, Lyhytpsykoterapia, Neuropsykiatrinen valmennus, Yksilöterapia, Lyhytterapia, Konsultoiva työnohjaus, Oma väylä
Koulutukset joita tarjoan

Nuoruusiän erityispiirteet, Muuttuva vanhemmuus – miten parisuhde kytkeytyy perhearkeen, Miten ylläpitää toimivaa parisuhdetta, Lapsen kohtaaminen ja vuorovaikutus, Aistisäätelypulmat – työkaluja arkeen
Palvelen seuraavilla kielillä
ruotsi
Toimipisteet: Nummela, Lohja, Karjaa, Helsinki – Lauttasaari

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Zoom, Google meet
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

merja.koponen@lanupe.fi