Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Marjo Rönkkö
Marjo Rönkkö
Kognitiivinen lyhytterapeutti, seksuaaliterapeutti, työyhteisösovittelija, työterveyshoitaja, esiintymisvalmentaja-vuorovaikutuskouluttaja
Minulla on holistinen työskentelytapa. Ihminen on kokonaisuus, kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olen lämminhenkinen, en vain kuuntele vaan kuulen.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Marjo Rönkkö

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto
Tässä linkki nettiajanvaraukseen.
Minulla on pitkä ja laaja työkokemus lasten -ja aikuisten sekä valmennuksen/ryhmien parissa. Parhaillaan opiskelen psykoanayyttiseksi psykoterapeutiksi. Otan asiakkaita vastaan vastaanotolla sekä etänä.

Kognitiivinen lyhytterapia

Tutkimustiedon mukaan myös kognitiivinen lyhytterapia on tehokas hoito -ja kuntoutusmuoto. Se on tehokasta muutostyöskentelyä. Aina terapian ei tarvitse olla pitkäkestoista. Kognitiivinen lyhytterapia on 10-20 krt toteutettavaa lyhytterapiaa, joka tähtää käyttäytymisen muutokseen/tavoitteena muuttaa jotakin osaa ajattelu- ja toimintatottumuksissa. Työtavaltaan se on aktiivista ja itsevastuullista. Kohdentuu yleensä 2-4 ongelmaan (masennus, uupumus, elämänkriisit jne). Terapiassa harjoitellaan uudenlaista käyttäytymistä ja toimintatapoja.

Syömishäiriöt

Kokemukseeni kuuluu mm erilaiset syömishäiriöt (Bed, tunnesyöminen, ortoreksia ym.) sekä aikuisten kuntoutus.

Ryhmä painonhallintaan ja tunnesyömiseen

Pidän erilaisia ryhmiä mm. painonhallintaryhmiä, jossa pureudutaan syvällisesti painohallinnallisiin asioihin sekä mm. tunnesyömiseen.

Relax-ryhmä jännittäjille

Jännittäjille pidän relax- ryhmiä, jossa käymme läpi jännittämiseen liittyviä asioita ja miten jännittämistä lievennetään.

Esiintymisvalmennus

Esiintymisvalmennan ja vuorovaikutuskoulutan.

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelusta apua työyhteisön konflikteihin, sovittelusta saadaan tutkimusten mukaan erittäin hyviä tuloksia työyhteisöjen konfliktitilanteisiin. Ulkopuolinen sovittelija on puolueeton fasilitoija.

Myös työhyvinvointiluennot esim tyhy-päiviin.

Palvelut joita tarjoan

Työelämävalmennus, Etäterapia, Lyhytpsykoterapia, Yksilöterapia, Kognitiivinen lyhytterapia, Lyhytterapia, Seksuaaliterapia, Esiintymisvalmennus
Koulutukset joita tarjoan
Vuorovaikutuskoulutus, Työhyvinvointiluennot
Palvelen seuraavilla kielillä

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Zoom, Microsoft teams

Yhteystiedot

Paikkakunta: 

Nummela

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

marjo.ronkko@lanupe.fi