meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Linda Heimonen
Toimintaterapeutti (AMK), Neuropsykiatrinen valmentaja
Autan rakentamaan tasapainoista elämää – askel kerrallaan. Tuen hyvinvointiasi ja toimintakykyäsi vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Linda Heimonen

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2009. Olen ollut aina erityisen kiinnostunut mielenterveydestä ja neuropsykiatriasta. Olen tehnyt valmistumisesta lähtien töitä sen eteen, että jokainen erilaisia haasteita kohtaava löytää lopulta mielekkyyttä ja oman paikkansa tässä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Olen saanut olla rinnalla kulkijana ja todistajana monenlaisissa kasvutarinoissa.

Kannustan sinua/ läheistäsi löytämään oman polkusi ja autan huomaamaan vahvuuksiasi ja tunnistamaan kuormitustekijöitä. Autan rakentamaan tasapainoista elämää – askel kerrallaan. Vahvistan asiakkaideni pystyvyyden tunnetta monin eri menetelmin.

Luon turvallisen ja luottamuksellisen tilan, jossa on helppo puhua ja toimia. Löydän helposti uusia näkökulmia asioihin, luon asenteista vapaata mielialaa ja rohkaisen jokaista elämään eettisesti hyvää ja oman näköistä elämää.

Minulla on herkkyys ymmärtää laajasti elämään vaikuttavia kokonaisuuksia sekä inhimillisiä piirteitä. Kanssani voit harjoitella mm. tunteiden tunnistamista ja säätelyä, rentoutumista, arjenhallintaa, vaikeista elämänkokemuksista tai tilanteesta selviämistä. Tuen hyvinvointiasi ja toimintakykyäsi vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Tarvittaessa ohjaan sinua / läheistäsi muiden auttavien palveluiden piiriin.

Tällä hetkellä toteutan mm. Oma Väylä kuntoutusta Lanupen kautta. Minulla on pitkä työhistoria erikoissairaanhoidon nuorisopsykiatriassa.

LGBTQIA+ arvo on minulle tärkeä.

Olen alkuperäinen Itä-helsinkiläinen, sittemmin lohjalaistunut. Minulla on kolme lasta ja Lulu kissa.

Koulutuksiini kuuluu:

Toimintaterapeutti (AMK), Neuropsykiatrinen valmentaja, Psykokofyysisen psykoterapian perusteet-koulutettu, Sensorisen integraation perusteet (A-osa), Zones of Regulation – itsesäätelymenetelmä, Sensomotorinen valmentaja, NLP-practitioner, Perhetyön -opinnot ja Ekspressiivisen taideterapian perusteet- opinnot.

Palvelut joita tarjoan
Oma väylä
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

linda.heimonen@lanupe.fi