meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Jasna Sairanen
Ratkaisukeskeinen Lyhytterapeutti, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (Nepsy-valmentaja), Sosionomi (AMK)
”Autan sinua avaamaan mielesi solmuja ja taklaamaan arjen haasteita. Yhdessä löydämme uusia näkökulmia ja keinoja kohti parempaa tulevaisuutta” Oletko kyllästynyt pyörittelemään asioita vain oman pään sisällä? Kiertävätkö ajatuksesi samaa negatiivista kehää? Onko arkesi yhtä selviytymistä? Onko mielesi täynnä huolia ja murheita? Tarvitsetko uutta näkökulmaa tai parempia toimintatapoja elämääsi? Jos tunnistat itsesi näistä, niin ratkaisukeskeinen lyhytterapia tai Nepsy-valmennus voisi auttaa!

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Jasna Sairanen

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto (myös viikonloppuisin)

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi Amk ja olen työskennellyt yli 17 vuoden ajan sosiaalialalla erilaisissa tehtävissä. Työkokemusta minulla on mm. lastensuojelun sijaishuollosta, sosiaalihuollon avopalveluista, mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä kuntoutustyöstä. Lisäkoulutusta minulla on esimerkiksi psykiatriasta, kriisityöstä ja erilaisista masennuksen hoidon menetelmistä. Työurallani olen kohdannut eri ikäisiä asiakkaita monenlaisissa haastavissa ja vaikeissa elämäntilanteissa kuten lievissä ja keskivaikeissa mielenterveysongelmissa, äkillisissä kriiseissä ja neuropsykiatrisissa haasteissa.

Työssäni minulle on tärkeää olla aidosti läsnä ja kohdata asiakas empaattisesti ja arvostavasti omana itsenään. Minulla on kyky valjastaa asiakkaan vahvuudet ja voimavarat käyttöön tavoitteen saavuttamiseksi. Vahvuuteni on avarakatseisuus, idearikkaus sekä valmennuksellinen ja rennon rempseä työskentelytapa. Työskentelen ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti ja asiakaslähtöisesti oli kyse sitten terapiasta tai valmennuksesta.

Uskon, että sinulla on jo olemassa ratkaisunavaimet, mutta yhdessä voimme ne löytää ja ottaa käyttöön!

 

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiaa. Lyhytterapia sopii niin isojen kuin pientenkin elämänkriisien tai -ongelmien käsittelyyn ja hoitoon. Lyhytterapiassa ei niinkään kaivella menneitä, vaan keskitytään nykyhetkeen ja suunnataan tulevaan. Sovimme yhdessä terapian tavoitteista ja kestosta tarpeesi mukaan. Joskus jopa yksikin tapaaminen voi olla riittävä apu. Terapian avulla voit löytää uuden suunnan tai konkreettisen ratkaisun tilanteeseen. Terapeuttina kuuntelen ja autan sinua avaamaan mielesi solmuja. Olen aktiivinen ja haastan sinua itse löytämään ratkaisuja ja uusia näkökulmia. Kannustan sinua ja kuljen rinnallasi, kun etenemme pienin askelin kohti tavoitettasi. Olen myös armollinen ja ymmärtäväinen etenkin silloin, jos matkaan tulee mutkia. Älä siis anna häpeän tai ennakkoluulojen estää sinua, vaan tule rohkeasti terapiaan sellaisena kuin olet. Lupaan kohdata sinut arvostavasti, empaattisesti ja ammattitaidolla.

 

Ratkaisukeskeinen Nepsy-valmennus (neuropsykiatrinen valmennus) on tarkoitettu kaiken ikäisille henkilöille, joilla on arkea hankaloittavia neuropsykiatrisia piirteitä tai mahdollisesti jokin neuropsykiatrinen diagnoosi esim. ADHD tai autismikirjon häiriö. Valmennuksen avulla autan asiakasta sujuvoittamaan arkea ja taklaamaan arjen haasteita. Lisäksi psykoedukaation avulla lisätään asiakkaan ymmärrystä itseään kohtaan ja tuetaan pärjäämään paremmin haasteista huolimatta. Valmennus räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisten tuentarpeiden mukaan ja tavoitteet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentelyssä painottuu uusien taitojen harjoittelu sekä omien vahvuuksien ja voimavarojen hyödyntäminen. Valmentajana olen motivoiva, luova ja kannustava. Haastan sinua jämäkän lempeästi, mutta olen myös ymmärtäväinen ja armollinen. ”Pienetkin onnistumiset ansaitsevat suuret kehut!”

 

Olisi kiinnostavaa kuulla juuri sinun ainutlaatuinen tarina ja auttaa sinua löytämään oma polkusi kohti parempaa huomista. Varaa aika, niin jutellaan.

Palvelut joita tarjoan
Neuropsykiatrinen valmennus, Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

jasna.sairanen@lanupe.fi