meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Jasna Sairanen
Sosionomi (AMK), Ratkaisukeskeinen Lyhytterapeutti (opiskelija), Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (Nepsy-valmentaja)
”Auttaisin mielelläni sinua avaamaan elämäsi solmuja olipa solmusi sitten iso tai pieni” Oletko kyllästynyt pyörittelemään asioita oman pääsi sisällä? Kiertävätkö ajatuksesi vain samaa kehää? Painaako huolet mieltäsi? Oletko ”risteyksessä”, etkä tiedä suuntaa? Etkö halua enää kuormittaa läheisiäsi, eikä ole ketään kenelle voisit/haluaisit/kehtaisit puhua? Kuulostaako tutulta? Jos sinulla on tarve keventää mieltäsi puhumalla ja saada asioihin mahdollisesti uusia näkökulmia, niin ratkaisukeskeinen lyhytterapia voisi auttaa sinua!

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Jasna Sairanen

Vastaanotto: Nummela, etävastaanotto (myös viikonloppuisin)

Koulutukseltani olen Sosionomi AMK ja minulla on yli 15 vuoden työkokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Olen aiemmin työskennellyt ohjaajana lastensuojelun sijaishuollossa useissa eri lastensuojelulaitoksissa, Nuorisoasemalla sosiaaliohjaajana ja sosiaalihuollon avopalveluissa tehden pääsääntöisesti Nepsy-valmennuksia, mutta myös perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä. Lisäkoulutusta minulla on mm. kriisityöstä sekä masennuksen hoidosta. Tällä hetkellä työskentelen LAKU-perhekuntoutustyöntekijänä ja opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Olen työurallani auttanut ihmisiä monenlaisissa haastavissa ja vaikeissa elämäntilanteissa sekä hoitanut keskustelutuen keinoin lieviä ja keskivaikeita mielialaoireita. Työssäni minulle on tärkeää olla aidosti läsnä ja kohdata asiakas arvostavasti. Minulla on kyky valjastaa asiakkaan vahvuudet ja voimavarat käyttöön tavoitteen saavuttamiseksi. Vahvuuteni on kannustava ja positiivinen työskentelyote. Terapeuttina olen aktiivinen ja haastaan sinua itse löytämään ratkaisuja ja uusia näkökulmia. Kuljen rinnallasi, kun etenemme pienen askelin kohti tavoitettasi. Olen myös armollinen ja ymmärtäväinen, mikäli tulee mutkia matkaan. Minua kiinnostaisi kuulla juuri sinun ainutlaatuinen tarinasi ja auttaa sinua elämässä eteenpäin.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa ei niinkään kaivella menneitä, vaan keskitytään nykyhetkeen ja suunnataan tulevaan. Sovimme yhdessä terapian tavoitteista ja kestosta tarpeesi mukaan, mutta joskus muutamakin tapaaminen voi auttaa ajattelemaan toisin ja löytämään ratkaisuja tilanteeseen. Terapeuttina kuuntelen ja autan sinua avaamaan mielesi solmuja. Älä anna häpeän tai ennakkoluulojen estää sinua, vaan tule terapiaan rohkeasti sellaisena kuin olet. Lupaan kohdata sinut arvostavasti, empaattisesti ja ammattitaidolla. Minulla on vaitiolovelvollisuus.

 

Varaa aika, niin jutellaan!  Nyt mahdollisuus Lyhytterapiaan edulliseen opiskelijahintaan!

Palvelut joita tarjoan
Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

jasna.sairanen@lanupe.fi