meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Jaana Silander
Psykoterapeutti, sairaanhoitaja
Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja iloinen, että saan tehdä juuri tätä työtä. Vastaanotollani pyrin aina huomioimaan positiiviset muutokset, pienetkin. Olen positiivinen, myötätuntoinen sekä kuunteleva.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Jaana Silander

Vastaanotto: Nummela, etävastaanotto

Psykoterapiaa nuorille ja nuorille aikuisille.

 

Vastaanotolla saat olla juuri sellainen, kuin olet. Mikään aihe tai ongelma ei ole liian suuri tai liian vähäpätöinen. Olen sitä mieltä, että ihminen tarvitsee iloa, hyvyyttä ja ymmärrystä jaksaakseen.

Nuorten psykoterapia

Nuorten psykoterapiassa käydään läpi nuoruuteen kuuluvia tunteita kuten häpeää ja pelkoja. Etsitään yhdessä tietä positiiviselle muutokselle ja oman itsen hyväksymiselle.

Nuoruudessa moni asia voi hämmentää ja olo saattaa tuntua yksinäiseltä. Terapiassa käydään läpi mm. kaverisuhteet, perhesuhteet, mieliala ja seksuaalisuus. Oman tutun terapeutin kanssa näitä asioita voi käsitellä turvallisesti. Terapeutti kuuntelee ja hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet.

Nuorten aikuisten psykoterapia

Nuorten aikuisten psykoterapiassa keskeistä on elämänvaihe ja siihen liittyvät asiat, kuten opiskelu, työ, seurustelu tai perhe. Terapeutti auttaa ja tukee sinua kulkemaan kohti unelmiasi.

Lyhytpsykoterapia

Lyhytpsykoterapia on täsmähoitoa rajattuun aiheeseen tai ongelmaan. Terapiassa on selkeä tavoite ja päämäärä.

Lyhytpsykoterapiassa voidaan hoitaa tiettyä määriteltyä ongelmaa esim. seurustelusuhteen katkeamisesta johtuva mielialan lasku, vanhempien avioero, motivaatio pulmat tai vuorokausirytmi. Terapiassa tehdään selkeä tavoite mitä kohti edetään. Lyhyellä interventiolla voidaan saada hyviä tuloksia.

 

Palvelut joita tarjoan
Yksilöpsykoterapia, Etäterapia, Lyhytpsykoterapia, Nuorten psykoterapia, Nuorten aikuisten psykoterapia, EMDR
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Minduu
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

jaana.silander@lanupe.fi