meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Heidi Bergman
Heidi Bergman
Psykologi
Toivon, että asiakkaalla on vastaanotollani kokemus, että kaikesta voi puhua ja kaikenlaiset tunteet ovat sallittuja. Joskus jo yksikin tapaaminen voi auttaa eteenpäin.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Heidi Bergman

Vastaanotto: Nummela, etävastaanotto

Meetings also in English.

Tällä hetkellä ei vapaita aikoja.

 

Psykologin keskustelukäynnit

Toivon, että asiakkaalla on vastaanotollani kokemus, että kaikesta voi puhua ja kaikenlaiset tunteet ovat sallittuja. Psykologina pyrin pohtimaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ajatustensa, tunteidensa ja toimintansa välisiä yhteyksiä. Joskus jo yksikin tapaaminen voi auttaa eteenpäin, joskus tapaamisia on hyvä olla säännöllisesti pidemmän aikaa.

Sinulla ei tarvitse olla varsinaista mielenterveyden ongelmaa, jotta voit hyötyä psykologin tapaamisista, mutta minulla on kokemusta myös erilaisten psyykkisten ongelmien hoidosta. Toisaalta voimme myös yhdessä pohtia olisiko esimerkiksi psykoterapiasta sinulle enemmän hyötyä.

Aiemmasta työkokemuksestani johtuen otan vastaan vain yli 13-vuotiaita nuoria ja aikuisia. Kuitenkin erilaiset perheen, parisuhteen tai muiden ihmissuhteiden haasteet voivat olla syy hakeutua vastaanotolle.

Olen valmistunut psykologiksi vuonna 2012 ja työskennellyt psykiatrialla yli 10 vuoden ajan (aikuis- ja nuorisopsykiatria). Minulla on lisäksi kokemusta raskaus- ja vauva-ajan mielenterveystyöstä (perinataalipsykologia). Minulle on tärkeää, että ihminen voi vastaanotollani kokea tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi sekä löytää toivoa päästä eteenpäin niissä tavoitteissa, joita hänellä itsellään on. Tarvittaessa pystyn soveltamaan hoidon osana myös traumafokusoitua kognitiivista käyttäytymisterapiaa

Vastaanotolleni voi hakeutua myös ennaltaehkäisevässä mielessä ja kun haluaa lisätä itseymmärrystään, selkiyttää omaa elämänpolkuaan tai saada tukea erilaisissa elämän eteen tuomissa hankaluuksissa.

Myös läheisen sairaus tai mielenterveysongelmat voivat olla syy hakea tukea, jotta itse jaksaa. Usein psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen auttaa jaksamaan paremmin myös fyysisesti.

Palvelut joita tarjoan
Etäterapia, Psykologin keskustelukäynnit
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Zoom
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

heidi.bergman@lanupe.fi