meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
LANUPE - Sinerva-Hannu-Pekka
Hannu-Pekka Sinervä
Arvoterapeutti, Fil.maist. (psykologia, kasvatustiede) HR-konsultti, ratkaisukeskeinen valmentaja
Minulle on vahva kokemus valmennuksesta/ohjauksesta eri kokoisissa organisaatioissa. Arvoristiriitojen käsittelyssä ja tukemisessa olen myötäelävä koskivat ne sitten työn arvoja ja elämän muita arvoja, tai niiden yhdistämisestä syntyneitä ongelmatilanteita. Olen yhteyttä rakentava ja osallistava. Minut voi tilata työyhteisöihin esimerkiksi tiimivalmennuksiin sekä organisaation toiminnan muutoksiin tähtääviin oppimisprosesseihin.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Hannu-Pekka Sinervä

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto

Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus valmentajana toimimisesta eri organisaatioissa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Olen ratkaisukeskeinen arvovalmentaja, jonka yksilö/ryhmä/organisaatiovalmennukset kiertyvät aina arvojen ympärille.

Olen valmentanut konfrontaatioita eli ongelmanratkaisuprosesseja sekä laajennettuja työnohjausprosesseja (esim. mentorointi, coachaus, arvoklinikat jne.). Keskityn enimmäkseen organisaatioihin. Menetelminä käytän osallistavaa otetta sekä erityyppisiä kartoituksia osaamiseen ja vuorovaikutukseen liittyen.

Olen toiminut Destiassa sekä Rakennusmestarien Keskusliitossa koulutuspäällikkönä ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Metsä- ja metalliteollisuudessa olen toiminut ulkopuolisena valmentajana. Myös suuret valtiojohtoiset yritykset ovat olleet asiakkaitani. Fokukseni on kaikkiin henkilöryhmissä, mutta erityisesti pienten ryhmien ja yksilöiden/esihenkilöiden ohjaamisessa.

Painotan ryhmäprosessoinnin lisäksi työskentelytapaani dramaturgisen jännitteen luomisessa (faktan ja fiktion käyttö oppimisen edistämisessä teatterin keinoin).

Erityiset osaamisalueet: Demonstraatiot oppimisen edistäjänä, kulttuurimuutos, johtaminen, muutosjohtaminen, vuorovaikutus ja ongelmanratkaisu, henkinen hyvinvointi, elämän ja työn arvojen sisällöt, mentorointi, konfrontaatiot, aitousjohtaminen, työpaikkakiusaamiscaset, arvoterapia.

Palvelut joita tarjoan
Työnohjaus, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Arvoklinikat, Oma väylä
Koulutukset joita tarjoan

Vuorovaikutuskoulutus, Työhyvinvointiluennot, Yrityskouluttaja ja -valmentaja, Arvoristiriitojen konsultointi,
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Skype, Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

hannupekka.sinerva@lanupe.fi