Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf-field-group
terapeutti
acf-field
LANUPE - Sinerva-Hannu-Pekka
Hannu-Pekka Sinervä
Arvoterapeutti, Fil.maist. (psykologia, kasvatustiede) HR-konsultti, ratkaisukeskeinen valmentaja
Minulle on vahva kokemus valmennuksesta/ohjauksesta eri kokoisissa organisaatioissa. Arvoristiriitojen käsittelyssä ja tukemisessa olen myötäelävä koskivat ne sitten työn arvoja ja elämän muita arvoja, tai niiden yhdistämisestä syntyneitä ongelmatilanteita. Olen yhteyttä rakentava ja osallistava. Minut voi tilata työyhteisöihin esimierkiksi tiimivalmennuksiin sekä organisaation toiminnan muutoksiin tähtääviin oppimisprosesseihin.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Hannu-Pekka Sinervä

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto
Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Olen valmentanut konfrontaatioita eli ongelmanratkaisuprosesseja sekä laajennettuja työnohjausprosesseja (esim. mentorointi, coachaus, arvoklinikat jne.) jo useiden vuosikymmenten ajan. Keskityn enimmäkseen organisaatioihin. Menetelminä käytän osallistavaa otetta sekä erityyppisiä kartoituksia osaamiseen ja vuorovaikutukseen liittyen.

Olen toiminut Destiassa sekä Rakennusmestarien Keskusliitossa koulutuspäällikkönä ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Metsä- ja metalliteollisuudessa olen toiminut ulkopuolisena valmentajana. Myös suuret valtiojohtoiset yritykset ovat olleet asiakkaitani. Fokukseni on kaikkiin henkilöryhmissä, mutta erityisesti pienten ryhmien tai yksilöiden ohjaamisessa.

Painotan ryhmäprosessoinnin lisäksi työskentelytapaani dramaturgisen jännitteen luomisessa (faktan ja fiktion käyttö oppimisen edistämisessä teatterin keinoin).

Palvelut joita tarjoan

Työnohjaus, Ratkaisukeskeinen valmentaja, Arvoklinikat
Koulutukset joita tarjoan
Vuorovaikutuskoulutus, Työhyvinvointiluennot, Yrityskouluttaja ja -valmentaja, Arvoristiriitojen konsultointi,
Palvelen seuraavilla kielillä

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Skype, Microsoft teams

Yhteystiedot

Paikkakunta: 

Nummela

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

hannupekka.sinerva@lanupe.fi