meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Freja Dahl-Lehikoinen
Freja Dahl-Lehikoinen
Psykologi, ratsastusterapeutti-SRT, työnohjaaja
Työskentelen psykologina lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Minulla on työkokemusta aikuispsykiatriasta, lastenpsykiatriasta, neuropsykiatrisesta kuntoutuksesta, työ- ja organisaatiopsykologiasta sekä lastensuojelusta. Minulla on myös kattavaa asiantuntemusta mm. ADHD:stä, stressinhallinnasta sekä työkyky- ja viestintähaasteista.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Freja Dahl-Lehikoinen

Vastaanotto: Nummela, Lohja (Saukkola), etävastaanotto

Mottagning också på svenska.

 

Psykologin keskustelukäynnit

Keskustelu- ja tukikäynnit kokeneen ja laajan työkokemuksen omaavan psykologin kanssa.

Keskustelutuki voi auttaa vaikeissa elämäntilanteissa. Se voi auttaa vähentämään rasitusta ja stressiä sekä analysoimaan vaikeita tunteita. Kun lapsella on mielenterveyden oireita, vierailu psykologin luona on usein hyvä ensiapu myös vanhemmille. Tapaamisiin psykologin kanssa voi kuulua myös käytännön harjoituksia, kuten harjoituksia tietoisessa läsnäolossa (mindfulness) tai rentoutumisharjoituksia. Lasten ja nuorten kanssa voidaan pelata, piirtää ja leikkiä samalla keskustellen.

Psykologinen tutkimus

Psykologinen sosio-emotionaalinen tutkimus lapsille, nuorille tai aikuisille.

Psykologinen tutkimus antaa lisätietoja, joita tarvitaan hoidon suunnitteluun tai diagnoosin määrittämiseen. Psykologin lausunto saattaa olla tarpeen esimerkiksi kun haetaan erilaisia tukia kuten erityisjärjestelyt koulukuljetuksille tai luokkien suunnittelua varten, tai päätös erityisestä tuesta kouluavustajaa varten. Kun nuori ajattelee uraansa tai uransa valintaa, psykologinen tutkimus voi antaa tietoa hänen sopivuudestaan ​​ja resursseistaan.

Työnohjaaja

Esimieskoulutuksessa opiskelevan psykologin työnohjaus; yksilöopetusta tai ryhmäohjausta

Suomen työnohjaajat ry: n mukaan työnohjaus tarkoittaa sitä, että tutkit ja analysoit työelämää, työpaikkaa ja omaa työtäsi koskevia kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita koulutetun työnohjaajan avulla. Tavoitteena on vapauttaa työn voima, luovuus ja ajattelu sekä tunnistaa työn rajat. Opiskelen parhaillaan esimieskoulutuksessa, joka täyttää Storyn vaatimukset ja saan itse myös työnohjausta työnohjausta varten. Laajan työkokemukseni psykologina (esim. Aikuisten psykiatria, neuropsykiatrinen kuntoutus, lastenpsykiatria, ratsastushoito, lastensuojelu, perheneuvonta) ansiosta minulla on vahvat aine- ja sosiaalitieteen ja terveydenhuollon alan tiedot.

Erikoispalvelut kunnille ja kaupungeille

Psykologin asiantuntijapalvelut, jolla on laaja työkokemus julkisella sektorilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Esimerkkejä vaihtoehdoista:

  • Psykologiset arvioinnit lastensuojelun erityishoidosta
  • MOVE! Motivoiva väkivaltatyö motivoi väkivallan tekijöitä muuttumaan
  • Bentovim & Miller -perheen arviointi – perheen resurssien ja vahvuuksien arviointimenetelmä

 

Palvelut joita tarjoan
Työnohjaus, Etäterapia, Sosioemotiaalinen tutkimus – lapset, Sosioemotiaalinen tutkimus – nuoret, Sosioemotiaalinen tutkimus – aikuiset, Psykologin keskustelukäynnit, Erityispalvelut kunnille ja kuntayhtymille, Psykologin tutkimus, Oma väylä
Palvelen seuraavilla kielillä
ruotsi
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Zoom, Google meet
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

freja.dahl@lanupe.fi