meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Emmi Rantakallio
Psykoterapeuttiopiskelija, sosiaalipsykologi, VTM
Tarjoan psykoterapeuttista keskusteluapua elämän erilaisiin haasteisiin ja kriisitilanteisiin. Terapeuttina olen lempeä, arvostava ja aktiivinen kuuntelija. Minulle on tärkeää asiakkaan aito kohtaaminen sekä luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin luominen. Olet tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet!

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Emmi Rantakallio

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto

Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi ja opiskelen tällä hetkellä Gestalt-psykoterapeutiksi. Gestalt-psykoterapiassa (hahmoterapia) huomioidaan kokonaisvaltaisesti kehon, mielen ja ympäristön väliset yhteydet. Terapian tavoitteena on saada käyttöön ihmisen omat voimavarat. Terapiaistunnoilla voimme keskustelun tueksi tehdä erilaisia kokeiluja esim. liikkeen ja kehon avulla. Lisäksi käytän rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia. Terapian vaikutus alkaa yleensä näkyä asiakkaan kasvaneena itsetuntemuksena ja hyvinvointina.

Olen työskennellyt laajasti eri-ikäisten ja erilaisia elämän haasteita kohdanneiden ihmisten kanssa. Kriisityössä minulle on karttunut kokemusta asiakkaiden elämänkriisien ja traumaattisten kriisien kanssa työskentelystä esim. parisuhdekriisit, läheisen kuolema, yksinäisyys, erilaiset mielialahäiriöt ja ahdistuneisuushäiriöt, syömishäiriöt ja riippuvuudet ovat minulle tuttuja aihealueita. Oppilashuollossa ja kasvatus- ja perheneuvontatyössä olen työskennellyt lasten, nuorten ja aikuisten parissa tukien heitä mm. ihmissuhteisiin, omaan kasvuun ja kehitykseen liittyvissä haasteissa, vanhemmuudessa sekä kuormittavien elämäntilanteiden käsittelyssä. Erityisosaamistani on lasten ja vanhempien tukeminen erotilanteessa. Olen ollut mukana kehittämässä lasten- ja nuorten eroauttamisen menetelmiä sekä ohjannut tunnetyöskentelyyn pohjaavia erovertaisryhmiä lapsille.

Työskentelen kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa. Luokseni voi tulla yksittäiselle käynnille, lyhyelle tai pidemmälle ajanjaksolle. Tule tutustumaan, niin kartoitetaan yhdessä tilannettasi!

Mikäli nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit laittaa minulle aikatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen emmi.rantakallio@lanupe.fi

Palvelut joita tarjoan
Kriisiterapia, Gestalt-psykoterapia
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Google meet
Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

emmi.rantakallio@lanupe.fi