meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeut
acf-field

Varför finns fi?

Lanupe Oy perustajat

LANUPE Oy grundades inspirerad av en mängd olika möten och upplevelser. Vi tre som grundade företaget är sjukvårdspersonal. Vi vill tillsammans med vårt LANUPE-team stöda och hjälpa familjer, par och individer i olika livssituationer. För företag och kommuner erbjuder vi tjänster som hjälper personalen att orka med arbetet.

Alla LANUPEs grundare är psykoterapeuter. Vi försöker inte uppfinna hjulet på nytt, men vi vill få dig att känna dig sedd, lyssnad och förstått. Vi vill erbjuda högklassiga tjänster i rätt tid. Tillgången till våra tjänster är snabb och tröskeln är låg, och du kan söka dig till våra tjänster även utan remiss.

Vi har ett mångprofessionellt team med bred erfarenhet. Vårt team består av olika slags egenföretagare: individual-, familj- och parpsykoterapeuter, psykologer, en psykiatrisk sjukskötare, en socialarbetare, en krisarbetare, småbarnspedagoger, en bildkonstterapeut och en själavårdsterapeut. Du kan även köpa tjänster av specialistläkare inom psykiatri och vid behov arbetsterapitjänster genom oss.

Vi vill påverka samhället. Det är viktigt för oss att främja välfärden bland barn, unga och familjer och att delta i kampen mot social utslagning. Alla LANUPEs arbetare har en lång arbetserfarenhet antingen inom psykiatri eller annat arbete med människor. Ytterligare har vi en gedigen erfarenhet av utbildningar inom social kompetens och samarbetsfärdigheter i arbetslivet och arbetshandledning både för chefer och ledning samt olika slags arbetsgrupper.

Viktiga värden för oss är

    • Pålitlighet
    • Omsorg
    • Mänsklighet

Företagets grundare

Klicka på bilden för att läsa mer

Kontakt oss

Det bästa sättet att kontakta oss är att lämna en kontaktförfrågan eller ringa oss. Under dagen är vi ofta bokade, så om vi inte kan svara i telefonen, lämna oss en kontaktförfrågan här.