meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field

Ajankohtaiset asiat

Tietoturva LANUPE Oy:ssä

Käytössämme on Ajas-asiakasrekisteri. LANUPE:lle on erityisen tärkeää, että asikkaidemme yksityisyydestä huolehditaan. Ajanvarausjärjestelmämme toimittaja tekee tietoturvan eteen jatkuvasti töitä, jotta järjestelmä on turvallinen ja uusilta uhkakuvilta voidaan suojautua. 

Ajas-järjestelmän suojausperiaatteita

  • Asiakirjat, kuten myös tallennettavat liitetiedostot, on kryptattu monimutkaisilla avaimilla, jotka sijaitsevat eri palvelimella kuin missä itse kryptattu data on. Merkintöjen todellista sisältöä ei pääse tietokannan haltuun saamalla lukemaan lainkaan.
  • Tietoliikenne kulkee salattuna palvelimen ja käyttäjän tietokoneen välillä (https).
  • Palvelimet on suojattu palomuurein.
  • Liikennettä valvotaan ja asiatonta liikennettä estetään.
  • Järjestelmän tietoturvaa kehitetään jatkuvasti ja aktiivisesti. Päivityksiä järjestelmän teknologiaan tehdään säännönmukaisin toimenpitein, jotta järjestelmä pysyy ajan tasalla tietoturvauhkien torjunnassa.ee

Koronaviruksen vaikutus terapioihin

LANUPE:ssa voimme jatkaa koronatilanteen aikana terapioita suojatun etäyhteyden kautta. Sovi tästä erikseen terapeuttisi kanssa.
 
KELA:n uusin ohjeistus Kela-terapioihin (17.3.2020), ohje on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta: 

Uusia, kasvokkain tapahtuvia läsnäkuntoutuspalveluja ei aloiteta ja jo käynnissä olevat läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään. Kuntoutuspsykoterapian ja vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöpsykoterapia on mahdollista järjestää reaaliaikaisena etäkuntoutuksena. Jos tämä ei ole mahdollista, edellä mainitut terapiat voidaan järjestää poikkeuksellisesti myös puhelinyhteydellä

Myös kuntoutuspsykoterapian pari- ja perheterapiaa sekä nuoren kuntoutuspsykoterapiaan liittyviä vanhempien ohjauskäyntejä voidaan poikkeuksellisesti toteuttaa etäterapiana. 

Terapiat voivat alkaa poikkeuksellisesti suoraan etäkuntoutuksena ilman terapian alkuvaiheen kasvokkaisia tapaamisia terapeutin kanssa.

Koronavirus ja yhteiskunnan tilanne saattaa ahdistaa niin lasta kuin aikuista. Tässä linkki THL:n sivuille, missä ajankohtaista infoa arkeen:  Jos koronavirus ahdistaa (klikkaa otsikkoa)

LANUPE PUU