Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
acf-field-group
terapeutti
acf-field

Ajankohtaiset asiat

Koronaviruksen vaikutus terapioihin

LANUPE:ssa voimme jatkaa koronatilanteen aikana terapioita suojatun etäyhteyden kautta. Sovi tästä erikseen terapeuttisi kanssa.
 
KELA:n uusin ohjeistus Kela-terapioihin (17.3.2020), ohje on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta: 

Uusia, kasvokkain tapahtuvia läsnäkuntoutuspalveluja ei aloiteta ja jo käynnissä olevat läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään. Kuntoutuspsykoterapian ja vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöpsykoterapia on mahdollista järjestää reaaliaikaisena etäkuntoutuksena. Jos tämä ei ole mahdollista, edellä mainitut terapiat voidaan järjestää poikkeuksellisesti myös puhelinyhteydellä

Myös kuntoutuspsykoterapian pari- ja perheterapiaa sekä nuoren kuntoutuspsykoterapiaan liittyviä vanhempien ohjauskäyntejä voidaan poikkeuksellisesti toteuttaa etäterapiana. 

Terapiat voivat alkaa poikkeuksellisesti suoraan etäkuntoutuksena ilman terapian alkuvaiheen kasvokkaisia tapaamisia terapeutin kanssa.

Koronavirus ja yhteiskunnan tilanne saattaa ahdistaa niin lasta kuin aikuista. Tässä linkki THL:n sivuille, missä ajankohtaista infoa arkeen:  Jos koronavirus ahdistaa (klikkaa otsikkoa)

UUDET RYHMÄT SIIRTYVÄT ALKAMAAN MYÖHEMMIN KORONATILANTEEN VUOKSI: 

  • Alakouluikäisten ja yläkouluikäisten erityislasten tunnetaitoryhmät
  • Nummelassa Tunnetaideryhmät aikuisille 
  • Nummelassa lukuvuoden kestävä nukketeatterikerho
  • Uniryhmät

Huom! Kyselyt ryhmistä ja ilmoittautumiset jaana.kinnunen@lanupe.fi

 
LANUPE PUU