Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Heidi Bergman
Heidi Bergman
Psykologi
Psykologi
HUOM! Aloitan toiminnan LANUPE:ssa syyskuussa 2020. → Toivon, että asiakkaalla on vastaanotollani kokemus, että kaikesta voi puhua ja kaikenlaiset tunteet ovat sallittuja. Psykologina pyrin pohtimaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ajatustensa, tunteidensa ja toimintansa välisiä yhteyksiä. Joskus jo yksikin tapaaminen voi auttaa eteenpäin, joskus tapaamisia on hyvä olla säännöllisesti pidemmän aikaa.
VARAA AIKA TÄSTÄ

Heidi Bergman

Psykologi

Vastaanotto: Nummela, etävastaanotto

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Olen valmistunut psykologiksi vuonna 2012 ja työskennellyt psykiatriassa 8 vuoden ajan (aikuis- ja nuorisopsykiatria). Minulle on tärkeää, että ihminen voi vastaanotollani kokea tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi sekä löytää toivoa päästä eteenpäin niissä tavoitteissa, joita hänellä itsellään on. Vastaanotolleni voi hakeutua myös ennaltaehkäisevässä mielessä ja kun haluaa lisätä itseymmärrystään, selkiyttää omaa elämänpolkuaan tai saada tukea erilaisissa elämän eteen tuomissa hankaluuksissa. Myös läheisen sairaus tai mielenterveysongelmat voivat olla syy hakea tukea, jotta itse jaksaa. Usein psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen auttaa jaksamaan paremmin myös fyysisesti.

Toivon, että asiakkaalla on vastaanotollani kokemus, että kaikesta voi puhua ja kaikenlaiset tunteet ovat sallittuja. Psykologina pyrin pohtimaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ajatustensa, tunteidensa ja toimintansa välisiä yhteyksiä. Joskus jo yksikin tapaaminen voi auttaa eteenpäin, joskus tapaamisia on hyvä olla säännöllisesti pidemmän aikaa. Sinulla ei tarvitse olla varsinaista mielenterveyden ongelmaa, jotta voit hyötyä psykologin tapaamisista, mutta minulla on kokemusta myös erilaisten psyykkisten ongelmien hoidosta. Toisaalta voimme myös yhdessä pohtia olisiko esimerkiksi psykoterapiasta sinulle enemmän hyötyä. Aiemmasta työkokemuksestani johtuen otan vastaan vain yli 13-vuotiaita nuoria ja aikuisia. Kuitenkin erilaiset perheen, parisuhteen tai muiden ihmissuhteiden haasteet voivat olla syy hakeutua vastaanotolle.

Palvelut joita tarjoan

Etäterapia, Psykologin keskustelukäynnit
Palvelen seuraavilla kielillä

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Minduu

Yhteystiedot

Paikkakunta: 

Nummela

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

heidi.bergman@lanupe.fi