meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeut
acf-field
Merja Koponen
Merja Koponen
Psykoterapeut, familjeterapeut, psykiatrisk sjukskötare (högre yrkeshögskoleexamen), nepsy-coach, utbildare
Jag hjälper familjer när barn och unga har utmaningar. Jag hjälper även barn och unga med beteendeproblem. Jag konsulterar, utbildar och arbetshandleder yrkespersoner som i sitt arbete möter barn och unga med beteendeproblem. Jag har expertis även inom behandling av missbruk och skilsmässor samt splittrade hem och styvfamiljer.

Merja Koponen

Mottagning: Karis, Nummela, Lojo, Helsingfors, distansmottagning

 

Tapaamiset myös suomeksi.

Jag har arbetat i tjugo år med människor inom psykiatri, alkohol- och drogarbete, barnskydd och förebyggande arbete i skolor. Det är viktigt för mig att alla har rätt till ett gott liv. Neuropsykiatriska störningar, beteendestörningar, depression och ångest kan försämra livskvaliteten, göra vardagen svårare och hindra en att nå sina mål.

Jag arbetar på ett mänskligt sätt. Jag vill stödja patienten genom att satsa på en välfungerande patientrelation. Jag är en aktiv och uppriktig terapeut. Mitt mål är att hjälpa mina patienter att förstå sig bättre, hitta sina styrkor och lära sig att leva med sig själva och sina närstående.

Jag ger individuell handledning, handledning i grupp och konsultativ handledning. Arbetshandledning är en process där målet kan vara individens eller teamens professionella tillväxt, att leva med förändringar och att anpassa sig till dem eller att stödja teamets arbete. Konsultativ handledning kan betyda endast handledning för personalen eller den kan börjas genom att observera barngruppen/klassen/arbetaren.

Tjänster som jag erbjuder
Familjeterapi, Parterapi, Distansterapi, Kortvarig psykoterapi, Neuropsykiatrisk coaching, Individuell terapi, Korttidsterapi, Konsultativ arbetshandledning, Min egen väg
Fortbildning jag erbjudar

Särdrag som kännetecknar ungdomsåldern, Föräldraskap i förändring – sambandet mellan föräldrarnas parrelation och familjens vardag, Hur upprätthålla en välfungerande parrelation, Möte och interaktion med barn, Svårigheter med sinnesregleringen – verktyg för vardagen
Tjänstespråk
ruotsi
Ort: Nummela, Lojo, Karis, Helsingfors – Drumsö

E-mottagning: 

Ja

E-mottagning via:

Microsoft teams, Zoom, Google meet
Kontaktuppgifter

Lanupe office-telefon: 045 7831 8313

E-mail: 

merja.koponen@lanupe.fi