meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeut
acf-field
Freja Dahl-Lehikoinen
Freja Dahl-Lehikoinen
Psykolog, ridterapeut-SRT, arbetshandledare
Jag arbetar som psykolog med barn, unga och vuxna. Jag har arbetserfarenhet inom vuxenpsykiatri, barnpsykiatri, neuropsykiatrisk rehabilitering, arbets- och organisationspsykologi och barnskydd. Jag har expertis inom bl.a. ADHD, stresshantering och arbetsförmåga samt kommunikationsutmaningar.

Freja Dahl-Lehikoinen

Mottagning: Nummela, Lojo, distansmottagning

Vastaanotto myös suomeksi.

Samtalsbesök hos psykolog

Samtals- och stödbesök hos en erfaren psykolog med en bred arbetserfarenhet.

Samtalsstöd kan hjälpa i svåra livssituationer. Det kan hjälpa att minska belastning och stress och att analysera svåra känslor. När ett barn har psykiska symtom är samtalsbesök hos en psykolog ofta ett bra första stöd för föräldrarna. Möten med psykolog kan innebära även praktiska övningar, till exempel övningar i medveten närvaro (mindfulness) eller avslappningsövningar. Med barn och unga kan man spela, rita och leka medan man pratar.

Psykologisk undersökning

Psykologisk socioemotionell undersökning för barn, unga eller vuxna.

En psykologisk undersökning ger ytterligare information som behövs för att planera behandlingen eller precisera diagnosen. En psykologutlåtande kan behövas när man ansöker om stöd, t.ex. specialarrangemang när det gäller skolskjuts, eller planerar undervisning, t.ex. behov på skolgångsbiträde eller beslut om särskilt stöd. När en ung person funderar över sin karriär eller sitt yrkesval kan en psykologisk undersökning ge information om hens lämplighet och resurser.

Arbetshandledning

Arbetshandledning av en psykolog som studerar i arbetshandledarutbildning; individuell handledning eller handledning i grupp

Enligt Suomen työnohjaajat ry (Story) betyder arbetshandledning att man granskar och analyserar sina frågor, erfarenheter och känslor kring arbetslivet, arbetsplatsen och det egna arbetet med hjälp av en utbildad arbetshandledare. Målet är släppa loss styrkan, kreativiteten och tänkandet för arbetet och för att identifiera arbetets gränser. Jag studerar för närvarande i en arbetshandledarutbildning som uppfyller Storys krav och får även arbetshandledning för arbetshandledning. Tack vare min breda arbetserfarenhet som psykolog (t.ex. vuxenpsykiatri, neuropsykiatrisk rehabilitering, barnpsykiatri, ridterapi, barnskydd, familjerådgivning) har jag en stark substanskunskap i arbetshandledning inom social- och hälsovårdssektorn.

Specialtjänster för kommuner och samkommuner

Experttjänster av en psykolog med en bred arbetserfarenhet inom den offentliga sektorn. Kontakta oss för offert. Exempel på alternativ:

  • Psykologiska bedömningar för perioder av särskild omsorg i barnskydd
  • MOVE! Motiverande våldsarbete för att motivera förövare av våld till förändring

Bentovim&Miller-familjebedöming – bedömningsmetod för familjens resurser och styrkor

Tjänster som jag erbjuder:

Arbetshandledning, Distansterapi, Socioemotionell undersökning – barn, Socioemotionell undersökning – unga, Socioemotionell undersökning – vuxna, Samtalsbesök hos psykolog, Specialtjänster för kommuner och samkommuner, Psykologisk undersökning

 

 

 

Tjänster som jag erbjuder
Arbetshandledning, Distansterapi, Socioemotionell undersökning – barn, Socioemotionell undersökning – unga, Socioemotionell undersökning – vuxna, Samtalsbesök hos psykolog, Specialtjänster för kommuner och samkommuner, Psykologisk undersökning, Min egen väg
Tjänstespråk
ruotsi
Ort: Nummela, Lojo

E-mottagning: 

Ja

E-mottagning via:

Microsoft teams, Zoom, Google meet
Kontaktuppgifter

Lanupe office-telefon: 045 7831 8313

E-mail: 

freja.dahl@lanupe.fi