Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Terhi Purola
Toimintaterapeutti, ratsastusterapeutti
Vaikeat tunteet, sairastuminen tai vammautuminen, elämänkriisit tai mielenterveyden ongelmat voivat hankaloittaa elämän rutiineista selviytymistä tai itselle tärkeistä asioista kiinni saamista. Toimintaterapiassa etsitään sinua arjen tasolla eteenpäin auttavia näkökulmia tai uusia toimintatapoja.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Terhi Purola

Vastaanotto: Etävastaanotto sekä tapaamiset asiakkaan arkiympäristössä

Meetings also in English.

Tarjoan apua toimintaterapian näkökulmasta arjen haasteiden ylittämiseksi. 

Vaikeat tunteet, sairastuminen tai vammautuminen, elämänkriisit tai mielenterveyden ongelmat voivat hankaloittaa elämän rutiineista selviytymistä tai itselle tärkeistä asioista kiinni saamista. 

Jos elämä on kaaosta, tyhjän tuntuista tai asiat eivät suju tai tunnu merkityksellisiltä, voi olla hyvä pysähtyä miettimään miten tunteet, ajatukset ja käytännön toiminta ovat yhteydessä toisiinsa ja mitä olisi hyvä muuttaa tai kokeilla tehdä toisella tavalla, jotta elämä tuntuisi taas mielekkäältä, sujuvalta ja itselle arvokkaalta. Toimintaterapiassa etsitään sinua arjen tasolla eteenpäin auttavia näkökulmia tai uusia toimintatapoja. 

Olen työskennellyt pitkään aikuisten ja nuorten mielenterveyden kuntoutuksen ja hoidon parissa. Osaamisaluettani ovat myös luovat menetelmät, stressinhallinta ja tietoisuustaidot.  Olen opiskellut kognitiivisen lyhytterapian työskentelymenetelmiä ja tämä näkyy työskentelytavoissani. Olen SRT-ratsastusterapeutti ja eläimet ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Tarjontavalikkooni kuuluvat myös toimintakyvyn arvioinnit.

Asiakastyössä minulle tuttuja elämän haasteita ovat esimerkiksi  Nepsy-asiat kuten ADHD ja autismin kirjo, masennus, ahdistuneisuus, pakko-oireet, psykoosisairaudet ja niiden mukanaan tuomat haasteet liittyen  opiskeluun, työelämään, arjen hallintaan ja ihmissuhteisiin.

Jokaisen ihmisen elämäntilanne on yksilöllinen ja erityinen ja tämän huomioiminen on minulle erityisen tärkeää. Terapeuttina pyrin olemaan lämmin, kuunteleva ja asiakkaan omaa näkökulmaa huomioiva ja kunnioittava. 

Tarjoan ensisijaisesti etävastaanottoa, mutta minulta voi myös tiedustella asiakkaalle merkityksellisessä toimintaympäristössä kuten kotona tai harrastusten tai kiinnostusten parissa toteutuvia tapaamisia. 

Nettiajanvarauksen lisäksi sopivia aikoja voi tiedustella myös sähköpostitse. 

Palvelut joita tarjoan
Etäterapia, Toimintaterapia, Toimintakyvyn arvioinnit
Koulutukset joita tarjoan

Aistisäätelypulmat – työkaluja arkeen
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Zoom, Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

terhi.purola@lanupe.fi