Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Pekka Bergman
Opettaja
Minulla on pitkä kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Opetettava ja tuettava nuori on minulle aidosti tärkeä, joten pyrin tekemään opetus- ja tapaamistilanteesta mahdollisimman välittömän, viihtyisän ja stressittömän.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Pekka Bergman

Pekalle ajanvaraukset / työtilaukset tapahtuvat sähköpostilla pekka.bergman@lanupe.fi.

 

Tarjoan yksilöllisiä opetuspalveluita ja tukea peruskoululaisten koulunkäyntiongelmiin ja elämänhallintaan. Tuki räätälöidään oppilaan ja koulun tuen tarpeiden mukaiseksi. 

Nuorelle järjestyy yksityisopetuksessa oppilaan tason ja tavoitteiden mukainen opetus sekä nuoren ja perheen arkeen sovitetut joustavat opetusajat. Lisäksi mm arvosanojen vahvistuminen ja itsevarmuuden lisääntyminen. 

Olen toiminut opettajana 45 vuotta. Suurimman osan opetusurastani (24 vuotta) toimin erityisopettajana Vuorelan koulukodissa Vihdissä. Lisäksi olen toiminut yksityisopettajana n. 65 nuorelle, jotka eivät ole pystyneet käymään normaalikoulua.

Yksityisopetuksen syynä ovat olleet nuoren mielenterveysongelmat, peliriippuvuus, päihdeongelmat, rajattomuus tai väkivaltainen käyttäytyminen. Tulen toimeen nuorten kanssa hyvin ja nuorten koulunkäynti on alkanut sujua hyvin äkkiä normaaliopetuksessa.

Työnantajiani yksityisopetuksessa ovat olleet sosiaalitoimistot ja lastensuojelulaitokset.

 

Palvelut joita tarjoan
Yksityisopetus
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

pekka.bergman@lanupe.fi