Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Päivi-Valli-Lanupe
Päivi Valli
Seksuaaliterapeutti (NACS), yhteisöpedagogi AMK, työnohjaaja (Story), nepsy-valmentaja, doula
Perheiden ja yksilöiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämenasiani, herkkyydellä ja kunnioituksella, arvostavasti kohdaten. Työskentelyotteeni on erittäin seksuaali- sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen, voimavara- ja ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen, lempeän jämäkkä.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Päivi Valli

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto

Meetings also in English.

Mottoni: “Jokainen saa syntyessään oikeuden olla oma itsensä, mikään ei saa viedä sitä pois”

Koulutus Seksuaaliterapeutti (NACS), yhteisöpedagogi AMK, työnohjaaja (Story), Nepsy-valmentaja, traumaterapian menetelmät hoitotyössä, Psykologinen ensiapu,  Doula 

Perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötyö

Perhetyössä ja ammatillisessa tukihenkilötyössä laaja kokemukseni on kertynyt vuosikymmenten saatossa lastensuojelutyöstä. Olen työskennellyt yksityisen ja julkisen sektorin omistamissa sijaiskodeissa sekä sosiaalipalveluiden avohuollossa. Minulla on asiantuntemusta ja kokemusta työskennellä ammatillisena tukihenkilönä sekä lapsille että aikuisille. Työskentelen perheiden kanssa, joissa tuen/ohjauksen tarve voi olla hyvinkin moninainen.

Henkilökohtainen erityisosaamiseni on sosiaalisen vahvistamisen, kotouttamisen (maahanmuuttajat) tukemisen, seksuaaliterveyden edistämisen ja neuropsykiatrisen valmennuksen tematiikassa.

Työnohjaus

Työnohjauksessani asiakas on oman työnsä kokemusasiantuntija. Aloitan työnohjausprosessin siitä, minkä asiakas kokee tärkeäksi ja etenemme kohti asiakkaan määrittelemää tavoitetta. Työskentelyotteeni on erittäin seksuaali- sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen, voimavara- ja ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen, lempeän jämäkkä.

Jokainen asiakas on omanlaisensa ja työnohjausprosessit muotoutuvat sen mukaan.

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiassa “Seksuaalisuus on keskeinen osa ihmisyyttä kaikissa elämänvaiheissa”. Se sisältää sukupuolen, sukupuoli-identiteetin ja sukupuoliroolit, seksuaalisen suuntautumisen, eroottisuuden, nautinnon, sukupuolisuhteet ja lisääntymisen.  Haluan jättää tarkemman määrittelyn asiakkaalle, sillä minä en kanna mandaattia, jolla voisin määritellä, mitä asiakkaani tarvitsee. Hän (tai hänen niin tahtoessaan yhdessä voimme tämän tehdä) määrittelee sen.

Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrinen valmennus on ohjaava ja tavoitteellinen kuntoutusmenetelmä, joka on suunnattu asiakkaille, joilla on erityisiä neuropsykiatrisia haasteita. Valmistuin nepsy-valmentajaksi 2014 ja jo opiskeluaikoina ihastuin tähän kouluttajien ajatukseen (jonka allekirjoitan edelleen):

Kaikki lähtee luottamuksesta

” Apujoukkojen ansiosta, olosuhteiden salliessa tammenterhosta saattaa versota tammen taimi. Terhosta kasvavaa taimea on suojeltava ja myös harvennettava. Pienestä taimesta ei tule ajatelleeksi, kuinka suureksi se kasvaa aikanaan.”  Tammenterhon tarinoita, 2011. A. Huotari & E-L Tamski

Doula

DOULAus on uusin ”aluevaltaukseni”. Doula on synnytyksessä tukihenkilönä. Opiskeluni on loppusuoralla, mutta kahdessa synnytyksessä olen ollut jo läsnä. Molemmissa tavannut vanhempia myös ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeen. Elän eräänlaista sisäänajovaihetta doulana mutta onneksi olen oppinut sietämään keskeneräisyyttä.  Doulatessani olen ensisijaisesti synnyttäjän tukena, hänen oikeuksiensa puolustaja, hänen toiveidensa toteutumisen vahti. Tai äänetön kädestä kiinni pitäjä, jos synnyttäjä niin tahtoo. 

Kuten huomaat työskentelen ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ja teen sen sydämelläni – nautin työstäni.

Palvelut joita tarjoan
Työnohjaus, Etäterapia, Neuropsykiatrinen valmennus, Ammatillinen tukihenkilötoiminta, Konsultoiva työnohjaus, Perhetyö
Palvelen seuraavilla kielillä

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

paivi.valli@lanupe.fi