Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Outi_Korkiakoski_Lanupe
Outi Korkiakoski
KM, perhe- ja ihmissuhdepedagogi, opettaja, työnohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, Gestalt-lyhytterapeutti
Olen turvallinen, valoisa ja todella kokenut kasvatusalan käytännön osaaja ja reipas ammattilainen sekä aivan erityisesti positiivisen psykologian tuloksiin aina vaan vahvemmin luottava opettaja, valmentaja, työnohjaaja ja lyhytterapeutti.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Outi Korkiakoski

Vastaanotto: Helsinki (Lauttasaari), etävastaanotto

Meetings also in English.

 

Tarjoan erityisesti valmentavaa työnohjausta, ratkaisukeskeistä valmennusta, koulutusta sekä konsultaatioita yksilöille sekä ryhmille.

Integratiivinen lyhytterapia toteutetaan 5-20 kerran sarjoissa nuorille sekä aikuisille. Gestalt-metodien kuten kehotyöskentelyjen, monipuolisten mielikuvaharjoitusten, vapaan piirtämisen, maalaamisen, kertomisen ja ns. rennon aistimisen kautta on mahdollista purkaa ja työstää myös erityisen herkkiä tai muuten vaikeasti hahmotettavia tilanteita ja tunteita, myös mm. kehotasolla ilmenevää stressiä ja kuormitusta. On todella tärkeää oppia rohkaistumaan suojelemaan omaa itseä ja myös omaa kehoa terveiden rajanvetojen kautta. Autan asiakkaitani hahmottamaan omaa intuitiivista viisauttaan ja luottamaan itseensä.

Oma vanhemmuuteni on lisännyt intohimoani arjen johtamisen teemoihin. Monien vuosien ja satojen asiakastöiden kautta voin kertoa, että on todella paljon sellaista kasvatuksellista sekä aikuiskasvatuksellista faktatietoa, jota kirkastamalla arjen systeeminen luotsaaminen muuttuu kivireestä palkitsevaksi ja merkitystä elämään tuovaksi voimavaraksi. Psykoedukatiivinen työskentely on vahvasti vuorovaikutteista ja yhdessä luomista.

Minulla on kasvatusymmärrystä kolmen vuosikymmenen ajalta ja alun perin siis opettajan työn kautta. Pikkuhiljaa olen oman elämäni vaativien kasvuprosessien myötä syventänyt osaamistani kohti henkisen tuen ja valmennuksen työtehtäviä. Saamani asiakaspalaute on ollut vahvasti kiittävää. Teen työtäni rakkaudesta ihmisiin sekä oppimisen ihmeisiin. Jokainen voi ja ansaitsee onnistua. Panostan asiakastilanteissa aivan erityisesti vuorovaikutussuhteen autenttisuuteen.

Olen toiminut yli kymmenen vuotta terveystiedon opettajana yläkoulussa. Myös siellä intohimoni ja metodini on ollut arvostava kohtaaminen ja autenttinen dialogi mittaroiduin oppimistuloksin. Jokainen yksilö, pari- ja perhesuhde sekä työyhteisö on ainutlaatuinen ja arvokas. Tutkitaan yhdessä mitä kaikkea voimmekaan saada aikaan. Minun seurassani voit ottaa rennosti. Yhdessä onnistumme. Elämän varjoisat hetket ja solmukohdat kirkastavat aina itsetuntemusta. Se on loppujen lopuksi juuri päätehtävämme. Oppia ymmärtämään itseä ja sen kautta aidosti toista.

Palvelut joita tarjoan
Työnohjaus, Lyhytterapia, Ratkaisukeskeinen valmentaja
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Helsinki – Lauttasaari

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Zoom, Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

outi.korkiakoski@lanupe.fi