meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Nina Orkoneva
Ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaaja, Muotoilija
Ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaajana yhdistän osaamiseni niin luovan kuin sosiaalialan työstä. Käytän luovia keinoja apuna haasteiden kohtaamiseen, niiden käsittelyyn sekä ratkaisujen löytymiseen. Minulla on pitkä kokemus niin lasten ja nuorten, kuin myös aikuisten ohjaamisesta.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Nina Orkoneva

Vastaanotto: Lohja, Karjaa

Taideterapiaan osallistuminen ei vaadi taiteellista osaamista tai aikaisempaa kokemusta, eikä teoksia arvostella millään tavoin. Taide toimii yksilöllisen ajattelun ja ideoinnin areenana jossa saa vapaasti ilmaista itseään. Luodut kuvat synnyttävät usein uusia tunteita ja mielleyhtymiä, sekä oivalluksia. Kuvan konkreettisuus helpottaa keskustelua ja kokemuksiin palaamista.

Ratkaisukeskeisyydessä on keskeistä ajatusten voima ja erityisesti se kuinka me voimme uudelleen muokata omia ajatuksiamme ja sitä kautta toimintamallejamme. Ratkaisukeskeinen taideterapia ohjaa pohtimaan ajatusten seurauksia, keskustelu taitoa, aisti tietämystä sekä käyttäytymistä ja sen kehittämistä.

Ohjaajana olen saanut kiitosta ohjaustaidosta, kannustavuudesta sekä positiivisesta asenteestani. Tavoitteeni on kuunnella sekä pyrkiä ymmärtämään asiakasta, tulkitsemisen sijaan. Ratkaisukeskeisen mallin tavoin uskon että meillä jokaisella on avaimet omaan hyvinvointiimme, välillä tarvitsemme vain toisiamme niiden löytymiseen.

Koulutus

Ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaaja sekä muotoilija. Lisäksi olen toiminut sosiaalialalla erilaisissa ohjaajan ja opettajan rooleissa jo vuodesta 2010 alkaen. Minulla on pitkä kokemus niin lasten ja nuorten, kuin myös aikuisten ohjaamisesta. Pääasiassa olen toiminut ohjaajan ja opettajan rooleissa tanssin, leiritoiminnan, koulun, kuin myös ratkaisukeskeisen taideterapian viitekehyksissä. Ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaajana yhdistän osaamiseni niin luovan kuin sosiaalialan työstä. Käyttäen luovia keinoja apuna haasteiden kohtaamiseen, niiden käsittelyyn sekä ratkaisujen löytymiseen.

Ninalle varaa aika: nina.orkoneva@lanupe.fi

Palvelut joita tarjoan
Kuvataideterapia, Ratkaisukeskeinen taideterapia
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Lohja, Karjaa

Otan vastaan etänä: 

Ei

Etävastaanoton työvälineet:

Yhteystiedot

Lanupe toimisto-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

nina.orkoneva@lanupe.fi