Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Leni Honka
Psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti YET, EMDR-terapeutti
Työskentelen asiakasta kuunnellen ja vaihtoehtoisia näkökulmia ehdotellen. Terapeuttinen suhde on parhaimmillaan tasa-arvoinen yhteistyösuhde, johon tuon oman ammatillisen osaamiseni ja asiakas on oman elämän asiantuntija
Vastaanotto: Lanupe Oy Vihdintie 3 03100 Nummela

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Leni Honka

Vastaanotto: Nummela, etävastaanotto
Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Työskentelen asiakasta kuunnellen ja vaihtoehtoisia näkökulmia ehdotellen. Tuen asiakasta aktiiviseen toimijuuteen. Pyrin suunnittelemaan työskentelyn yhteistyössä asiakkaan kanssa ja vastaamaan siihen tarpeeseen, mikä hänellä on.

Minulla on osaamista elämänkriisien, ihmissuhdevaikeuksien, lapsiperheiden vaikeuksien, kognitiivisen psykoterapian, traumojen ja neurokognitiivisten haasteiden hoidon parista.

Kognitiivisen psykoterapian piirissä on monia suuntauksia, joista eniten olen perehtynyt skeematerapiaan (SFT) sekä aikuisten että lasten psykoterapioissa. Tuttuja ovat myös myötätuntoon (CFT), hyväksymiseen (HOT), käyttäytymiseen (CBT), mindfullnesiin (MBCT) ja dialektiikkaan (DKT) keskittyvät terapiasuuntaukset, joiden sisältöjä käytän osana psykoterapioita.

Traumojen hoidossa olen kouluttautunut EMDR terapeutti ja käytän sitä osana pidempiä psykoterapiaprosesseja taikka erillisinä jaksoina. Työskentelen alle 14 vuotiaiden lasten ja yli 17 vuotiaiden aikuisten parissa. Työkokemusta minulla on aikuisten ja lasten psykiatrian osastoilta, poliklinikoilta ja perusterveydenhuollon parista. Yhtenä osaamisalueena olen perehtynyt psykoosien varhaiseen tunnistamiseen ja psykoosisairauksien psykoterapeuttiseen hoitoon.

 

Psykologi 2005

Kognitiivinen psykoterapeutti 2012 (Kela pätevyys)

EMDR terapeutti 2015

Työskentelen suomeksi ja englanniksi.

Palvelut joita tarjoan

Yksilöpsykoterapia, Etäterapia, Lasten psykoterapia, Kognitiivinen psykoterapia, Skeematerapia, EMDR
Koulutukset joita tarjoan
Palvelen seuraavilla kielillä

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Zoom, Microsoft teams

Yhteystiedot

Paikkakunta: 

Nummela

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

leni.honka@lanupe.fi