meta pixel
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Leni Honka
Psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti YET, EMDR-terapeutti, kansainvälisesti sertifioitu aikuisten standard tason skeemapsykoterapeutti (ISST)
Työskentelen asiakastilanteessa asiakasta kuunnellen ja vaihtoehtoisia näkökulmia ehdotellen. Terapeuttinen suhde on parhaimmillaan tasa-arvoinen yhteistyösuhde, jossa annan omaa osaamistani asiakkaan käyttöön. Asiakas on oman elämänsä ja itsensä asiantuntija.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Leni Honka

Vastaanotto: Nummela, etävastaanotto

Meetings also in English.

HUOM! Ei vapaita aikoja tällä hetkellä!

Työskentelen asiakastilanteessa asiakasta kuunnellen ja vaihtoehtoisia näkökulmia ehdotellen. Terapeuttinen suhde on parhaimmillaan tasa-arvoinen yhteistyösuhde, jossa annan omaa osaamistani asiakkaan käyttöön. Asiakas on oman elämänsä ja itsensä asiantuntija. Tuen asiakasta aktiiviseen toimijuuteen omassa elämässään. Pyrin suunnittelemaan työskentelyn yhteistyössä asiakkaan kanssa ja vastaamaan siihen tarpeeseen, mikä hänellä on.

Lasten terapioissa teen myös yhteistyötä vanhempien kanssa luottamuksellisuuden säilyttäen. Minulla on osaamista ja kokemusta elämänkriisien, ihmissuhdevaikeuksien, lapsiperheiden vaikeuksien, kognitiivisen psykoterapian eri suuntausten, traumojen ja neurokognitiivisten haasteiden parista.

Kognitiivisen psykoterapian piirissä on monia suuntauksia, joista eniten olen perehtynyt skeematerapiaan (SFT) sekä aikuisten että lasten psykoterapioissa. Tuttuja ovat myös myötätuntoon (CFT), hyväskymiseen ja omistautumiseen (HOT) käyttäytymiseen (CBT), mindfullnesiin (MBCT) ja dialektiikkaan (DKT) keskittyvät terapiasuuntaukset, joiden sisältöjä käytän osana psykoterapioita.

Traumojen hoidossa olen kouluttautunut EMDR terapeutti. Työskentelen lasten, nuorten ja  aikuisten kanssa. Työkokemusta minulla on aikuisten ja lasten psykiatrian osastoilta, poliklinikoilta ja perusterveydenhuollon parista. Yhtenä osaamisalueena olen perehtynyt psykoosien varhaiseen tunnistamiseen ja psykoosisairauksien psykoterapeuttiseen hoitoon.

 

Psykologi 2005

Kognitiivinen psykoterapeutti 2012 (Kela)

EMDR terapeutti 2015

Kansainvälisesti sertifioitu aikuisten standard tason skeemapsykoterapeutti (ISST) 2022

Työskentelen suomeksi ja englanniksi.

Palvelut joita tarjoan
Yksilöpsykoterapia, Etäterapia, Lasten psykoterapia, Kognitiivinen psykoterapia, Skeematerapia, EMDR
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Zoom, Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

leni.honka@lanupe.fi