Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Karoliina-Koivistoinen-Lanupe
Karoliina Koivistoinen
Seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja, kätilö-sairaanhoitaja (AMK)
Kohtaamisissa haluan kuulla, mitä juuri sinulla on sydämelläsi ja kulkea vierelläsi. Haluan rohkaista ja kannustaa sinua löytämään keinoja ja työkaluja elääksesi tasapainoista, omannäköistäsi elämää täydellä potentiaalillasi eli omana itsenäsi.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Karoliina Koivistoinen

Vastaanotto: Helsinki (Kamppi), etävastaanotto

Olen työskennellyt terveydenhoitoalalla erilaisissa vastuutehtävissä kohdaten asiakkaita vauvasta vaariin; ihmisten kanssa läpi elämänkaaren. Laaja ja monipuolinen koulutukseni ja työkokemukseni antaa perspektiiviä hahmottaa kokonaisvaltaisesti asiakkaani tilanne ja tuen tarve.  Nykyisessä työssäni seksuaaliterapeuttina sekä kätilönä kohtaan päivittäin ihmisiä ja perheitä erilaisine taustoineen ja toiveineen. Olen elämästä ja ihmisistä kiinnostunut nainen, äiti ja puoliso. Nautin liikkeestä, luonnosta sekä aidoista kohtaamisista. Joogataustani kautta koen kehon ja mielen yhteyden tärkeänä osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

 
Tavoitteenani on luoda turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa kaikki ajatukset, tuntemukset ja puheenaiheet ovat sallittuja. Terapeuttina olen läsnäoleva, yksilöllinen ja voimavaroja vahvistava.
Seksuaaliterapia
Seksuaalisuus antaa ihmiselle sen elämänenergian ja perusvireen, jota tarvitsemme ollaksemme onnellisia ja tasapainoisia. Se on osa persoonaamme eikä sitä voida erottaa muusta elämästämme. Seksuaalisuudella ei ole ikärajaa. Se kulkee ja muovautuu kanssamme läpi ihmiselämän.  

Minulle on terapeuttina tärkeää, että jokaisella meistä olisi edes yksi ihminen, jolle puhua seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Usein jo asioista puhuminen voi vapauttaa auttaa valtavasti sekä vapauttaa energiaa. Parhaimmillaan terapian avulla ihminen oivaltaa uusia asioista itsestään ja elämästään. 

Seksuaaliterapiaan kannattaa hakeutua, jos jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys mietityttää tai häiritsee. Älä jää huolesi kanssa yksin.

Vastaanotollani voimme tarkastella muun muassa:
-haluttomuus tai halun eriparisuus
-Vaikeudet solmia ja ylläpitää kestäviä ihmissuhteita
-omaan kehoon ja kehonkuvaan liittyvät haasteet
-seksuaaliset toimintahäiriöt (mm.kiihottumis-,erektio-,siemensyöksy tai -orgasmiongelmat
sekä yhdyntäkivut) ja suorituspaineet
-omaan seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin liittyvät kysymykset
-sairastumisesta tai vammautumisesta aiheutuvat seksuaalisuuden vaikeudet
-raskausajan ja vanhemmuuden vaikutukset seksuaalisuuteen
-Ikääntyminen ja seksuaalisuus
-Kaikki naisena, miehenä ja seksuaalisena yksilönä olemiseen liittyvät kysymykset.

Ydinosaamistani on: 
Seksuaalisuus, seksuaaliterveys ja hyvinvointi. Asiakkaan omien voimavarojen tunnistaminen ja tukeminen. Raskausajan ja vanhemmuuden ja sairauden vaikutukset minäkuvaan, kehonkuvaan sekä seksuaalisuuteen. Kehomieliyhteys ja sen tukeminen. Jokaisella ihmisellä on oikeus nautintoon. Seksuaalisuus on parhaimmillaan iso voimavara!

Työskentelen suomeksi ja englanniksi sekä toiveidesi mukaan myös etänä. Keskustelumme ovat aina täysin luottamuksellisia.

Lämpimästi tervetuloa seksuaaliterapeutin vastaanotolleni joko yksin tai yhdessä! 

Palvelut joita tarjoan
Etäterapia, Seksuaaliterapia, Seksuaalineuvonta
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Helsinki – Kamppi

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Zoom
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

karoliina.koivistoinen@lanupe.fi