Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Juha Nyyssö
Ammatillinen tukihenkilö, työnohjaaja
Minulla on yli 30 vuoden ammatillinen kokemus psykososiaalisesti vaikeasti ja erittäin vaikeasti oireilevien nuorten ja heidän haasteidensa parissa työskentelystä.

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Juha Nyyssö

Vastaanotto: Nummela, Lohja, etävastaanotto

Toivon voivani auttaa ammatillisena tukihenkilönä nuoria sekä mielenterveyskuntoutujia. Olen käytettävissä myös työnohjaajana sekä luonto- ja eräoppaana.

Koulutukseni

– Nuorisotyönperustutkinto

– Päihdetyöntekijä

– Psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto

– Työnohjaaja

– Luonto- ja eräopas

Työtaustani

Minulla on yli 30 vuoden ammatillinen kokemus psykososiaalisesti vaikeasti ja erittäin vaikeasti oireilevien nuorten ja heidän haasteidensa parissa työskentelystä. Tukihenkilönä toimiessani tuettava on aina kaiken toiminnan keskiössä.

Työnohjausta olen tehnyt 15 vuoden ajan. Työnohjaajana työskentelen kognitiivisen viitekehyksen puitteissa. Tämä tarkoittaa, että työnohjauksessani on tarkoitus lisätä tietoisuutta kunkin omasta työroolista sekä kehittää oman työn arviointia ja kehitystarpeita. Kun yhdessä pohditaan, niin oivalletaan, miten oma työpanos ja tapa työskennellä vaikuttaa kollegoiden ja mahdollisesti koko työyhteisön työpanokseen, työssä viihtyvyyteen ja sitä kautta työn tuottavuuteen.

Erä- ja luonto oppaana olen toiminut 25 vuotta. Luonto- ja eräoppaana onnistuu kaikki mitä koko pohjoiskalotilla voi ylipäätään luontomatkailun saralla puuhastella.

Työskentelyni puitteet ovat kaikilla toimialoillani sama: Teen palveluni ostajan kanssa sopimuksen, jossa ilmenee mitä, miksi ja miten toimitaan.                                                                               

Palvelut joita tarjoan
Työnohjaus, Ammatillinen tukihenkilötoiminta, Luonto- ja eräopas
Koulutukset joita tarjoan

Eräopas
Palvelen seuraavilla kielillä
Toimipisteet: Nummela, Lohja

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams
Yhteystiedot

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

info@lanupe.fi