Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
acf-field-group
terapeutti
acf-field
Freja Dahl-Lehikoinen
Freja Dahl-Lehikoinen
Psykologi, ratsastusterapeutti-SRT, työnohjaaja
Teen psykologin työtä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Minulla on työkokemusta aikuispsykiatriasta, lastenpsykiatriasta, neuropsykiatrisessa kuntoutuksen,- työ ja organisaatiopsykologian sekä lastensuojelun parista. Asiantuntemusta minulla on mm. ADHD:sta, työssä jaksamisesta, haastavasta kommunikaatiosta jne. 
Vastaanotto: Vihdintie 3, 03100 Vihti, Suomi

Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Freja Dahl-Lehikoinen

Vastaanotto: Lohja Saukkola, Nummela, etävastaanotto
Tässä linkki nettiajanvaraukseen.

Mottagning också på svenska.

 

Psykologin keskustelukäynnit

Psykolgin keskustelu- ja tukikäynnit kokeneen laajan työkokemuksen omaavan psykologin kanssa. 

Keskustelutuesta voi olla apua vaikeassa elämäntilanteessa, kuormitusta tai stressiä vähentämään ja erilaisten vaikeiden tunteiden jäsentämisessä. Psykologin keskustelutuki vanhemmalle on monesti hyvä ensimmäinen tuki, jos lapsella on psyykkisiä oireita. Psykologin tapaamisissa voidaan tehdä myös käytännön harjoitteita kuten tietoisen läsnäolon harjoituksia (mindfullness) tai rentoutusharjoituksia. Lasten ja nuorten kanssa keskustelun lomassa monesti pelataan, piirretään ja leikitään.

Psykologin tutkimus

Psykologin sosioemotionaalinen tutkimus lapselle, nuorelle tai aikuiselle.

Psykologin tutkimus antaa lisätietoa hoidon suunnittelemiseksi tai diagnoosin tarkentamiseksi. Psykologin arviointilausuntoa voidaan tarvita myös erilaisia tukimuotoja haettaessa kuten koulukyytien erityisjärjestelyissä tai opetuksen suunnittelemiseksi esim. avustajan tarve tai erityisen tuen päätös. Kun esimerkiksi nuori miettii työuraansa tai ammattinvalintaa, psykologintutkimuksella voidaan saada tarkkaa tietoa henkilön soveltuvuudesta tai resursseista.

Työnohjaus

Työnohjaajakoulutuksessa olevan psykologin tarjoama työnohjaus; yksilö- tai ryhmätyönohjaus.

Suomen työnohjaajat ry:n (Story) määritelmän mukaan työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen. Opiskelen Storyn kriteerit täyttävässä työnohjaajakoulutuksessa, missä saan myös työnohjausta työnohjaamiseen. Laaja työkokemukseni psykologina (mm. aikuispsykiatria, neuropsykiatrinen kuntoutus, lastenpsykiatria, ratsastusterapia, lastensuojelu, perheneuvolatyö) takaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työnohjauksissa vankan substanssiosaamisen.

Erityispalvelut kunnille ja kuntayhtymille

Laajan julkisen sektorin työkokemuksen omaavan psykologin asiantuntijapalvelu. Ostettavissa erillisen tarjouksen perusteella mm:

  • Erityisen huolenpidon jaksojen psykologinarvioinnit lastensuojelulle
  • MOVE! Motivoiva väkivaltatyö väkivallan tekijöiden motivoimiseksi muutokseen
  • Bentomivin ja Millerin Perhearviointi – perheen voimavarojen ja vahvuuksien arviointimenetelmä.

Palvelut joita tarjoan

Työnohjaus, Etäterapia, Sosioemotiaalinen tutkimus – lapset, Sosioemotiaalinen tutkimus – nuoret, Sosioemotiaalinen tutkimus – aikuiset, Psykologin keskustelukäynnit, Erityispalvelut kunnille ja kuntayhtymille, Psykologin tutkimus
Koulutukset joita tarjoan
Palvelen seuraavilla kielillä

Otan vastaan etänä: 

Kyllä

Etävastaanoton työvälineet:

Microsoft teams, Zoom, Google meet

Yhteystiedot

Paikkakunta: 

Nummela, Lohja (Saukkola)

Lanupe Info-puhelin: 045 7831 8313

Sähköposti: 

freja.dahl@lanupe.fi